NIEUW: Romeo

werkt tegen breed spectrum aan (bovengrondse) schimmelziektes

Voor de professional 

ECOstyle Professional heeft een duidelijke missie: wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem en plant voor particuliere en beroepsmatige toepassing. Hierbij staat zorg voor het milieu, innovatie, duurzaamheid en kennisdeling centraal.

ECOstyle Professional biedt dé oplossingen op het gebied van natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen in de land- en tuinbouw.

 

Raptol
Raptol

Raptol is een volledige plantaardige insecticide met snelle werking. Raptol is vooral goed inzetbaar tegen de wat lastiger te bestrijden insecten zoals spint, trips, wol-, schild- en dopluis.

Prestop
Prestop

Prestop is preventief werkende biofungicide met een toelating in de bedekte teelt van groenten, kruiden en bloemisterijgewassen. Effectief tegen schimmels zoals o.a.:

  • Botrytis sp.
  • Mycosphearella sp.
  • Rhizoctonia sp.
  • Pythium sp.
Sluxx HP Slakkenkorrels
Sluxx HP

Zeer effectief tegen naaktslakken door de uniforme en watervaste korrel op basis van IJzer(III)fosfaat. Bovendien is Sluxx HP jaarrond inzetbaar in alle teelten.

Ultima
Ultima

Ultima is het ecologisch verantwoorde alternatief voor de bestrijding van onkruid, mos en algen. Het is een duurzaam en betaalbaar alternatief voor onkruidbestrijding op verhardingen.

Blogs van ECOstyle

Het bestrijden van slakken blijft lastig en als slakken eenmaal hebben toegeslagen in een plant, is de schade vaak groot. Voorkomen is dus beter dan genezen! In dit blog geven we vijf tips hoe slakkenvraat vermindert kan worden.

Insect-Off en Raptol zijn beide insecticide, en dus geschikt voor het bestrijden van insecten(plagen).

Insect-Off insectenbestrijding

Insecten kunnen voor grote problemen zorgen in groente- en siergewassen. Insecten zoals luizen, cicaden, witte vlieg, trips en spint kunnen zich snel voort planten waardoor er plagen (kunnen) ontstaan. Door het inzetten van gewasbeschermingsmiddelen kan schade voorkomen worden. 

Gezond gewas

Gezond gewas zonder ziekten en plagen is wat elke boer of teler wil. Om het gewas zo weerbaar en gezond mogelijk te houden wordt er vaak gebruik gemaakt van een combinatie van middelen, zowel biologisch, chemisch als mechanisch. Zogenaamde geïntegreerde gewasbescherming.  
Ook onze producten passen uitstekend in deze aanpak.

Toepassing

Onze producten zijn inzetbaar diverse sectoren binnen de land- en tuinbouw. Wij leggen u graag per sector uit wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

Bekijk hier onze animaties:

Effectieve slakkenbestrijding met Sluxx HP.

Hoe werken de antagonisten Mycostop en Prestop?

Effectief en duurzaam insecten bestrijden met Raptol

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik het etiket en de productinformatie.