Doe het ECOstyle!

Tijd voor natuurlijk tuinieren

Product van de maand: Gazon-AZ met Protoplus

Aan de slag met het gazon, dat willen wij eigenlijk allemaal zodra het voorjaar is. Al vanaf 5 graden kun je deze gazonmest toepassen, zodat er snel een diepgroen gazon ontstaat. Gazon-AZ geeft je gazon maar liefst 4 maanden de juiste voeding. 

 

Gazon-Az met Protoplus
Voor een diepgroen gazon!
  • 100% natuurlijke meststof voor een diepgroen gazon
  • Indirecte werking tegen mos
  • Snel herstel van gazon na schade
  • Geen kans op verbranding
  • Bevat Protoplus een innovatief ECOstyle patent

Ook bekalken? Dat kan met AZ-Kalk!

Tuinnieuws

Rob's grote tuinverbouwing
ECOstyle op tv!

Vanaf maart 2017 is ECOstyle te zien bij Rob's Grote Tuinverbouwing en samen gaan wij voor natuurlijk tuinieren! Elke zaterdag (en op zondag in de herhaling) is het programma te zien op SBS6. 

Water in de tuin
Natuurlijk! Water in je tuin

Het regent vaker en harder en jouw tuin kan dat niet altijd aan. Het weghalen van tegels biedt meer ruimte aan flora en fauna en natuurlijk bodemleven. 

Tuinkalender maart
Inspiratie in onze tuinkalender

De lente is in aantocht! En de eerste tekenen daar van zijn al te zien. Wij zijn er blij mee, want wij kunnen straks weer volop aan de slag. 

Doe jij met ons mee?

Wij starten dit voorjaar met een gazoncursus! Wil jij ook een mooi & groen gazon, schrijf je dan nu in!

Inspiratie voor elk tuin onderwerp

Met handige tips, stappenplannen en het antwoord op al je vragen. En natuurlijk een uitgebreid product assortiment.

Gebruikerservaringen
Gebruikservaring gazon

John: 'Volg het ECOstyle stappenplan en het komt echt goed!'

Wij kunnen nu genieten van een mooi groen gazon. En eigenlijk was dit op echt eenvoudige wijze te bereiken. Nu aan ons nog de taak om ook in de twee komende seizoenen nog de noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren. Dus binnenkort gaan we nog een keer bemesten en in het najaar nog een keer verticuteren, kalk strooien en als laatste de bodem afdekken voor de winter. Dan hopen wij voor volgend jaar op een goede en gemakkelijke start!’

Lees John zijn gebruikerservaring
 

Frits Schmidt: 'De website is inzichtelijk en de bestelmodule werkt prima'.

Ik heb eens gebeld en me laten informeren over de werking van de nematoden. Ik kreeg een prima uitleg. De website is inzichtelijk en de bestelmodule werkt prima. De aaltjes worden opgestuurd in een envelop per post. De instructie is duidelijk en maakt het voor iedereen mogelijk deze milieuvriendelijke bestrijding toe te passen.

Direct bestellen in de webshop

Ragna: 'Buren dachten dat ik nepgras had laten leggen!'

Ik gebruikte dit jaar: AZ-Kalk, Graszaad-Extra en Gazon-AZ. Na alles goed gelezen te hebben, kon ik niet wachten om aan de slag te gaan.
En er is geen woord aan gelogen als ik zeg dat het appeltje eitje was in gebruik! Zienderogen knapte mijn gras op. Sommige mensen dacht dat ik foto's met een filter maakte. Maar niks van dat alles...de producten sloegen aan. Als een malle! Bekijk mijn foto's maar eens...voor en na. Een wereld van verschil. Ik heb weer een prachtige groene tuin en dat alles door ECOstyle. Super, super bedankt daarvoor!

Bekijk de gebruikerservaring van Ragna