Doe het ECOstyle!

Tijd voor natuurlijk tuinieren

Product van de maand: Escar-go

Escar-go is het middel tegen naaktslakken in de tuin. Dus heb jij last van vraatschade en slijmsporen in de tuin, start dan nu met het strooien van Escar-Go. Escar-Go strooi je rond de plantvoet van slakgevoelige planten. Denk bijvoorbeeld aan aardbeienplanten, hosta's en sla. 

 

Slakken bestrijden in de tuin
Tegen slakken in de tuin
  • 100% natuurlijk
  • Geen slakkenresten in de tuin
  • Met respect voor mens en dier

Lees hier meer over slakken in de tuin bestrijden

Tuinnieuws

Rob's grote tuinverbouwing
ECOstyle op tv!

ECOstyle te zien bij Rob's Grote Tuinverbouwing en samen gaan wij voor natuurlijk tuinieren! Elke zaterdag (en op zondag in de herhaling) is het programma te zien op SBS6 om 17:00 uur. 

Tuinspecialisten
Tuinspecialist bij jou in de buurt

Elke zaterdag staan onze Tuinspecialisten bij een tuincentrum bij jou in de buurt. Bekijk in ons schema van mei, wanneer jij jouw dringende vragen aan een tuinspecialist kunt stellen. 

Biologische bestrijding met aaltjes
Biologisch bestrijden

Last van plagen in de bodem of op de plant? Zoals; slakken, larven taxuskever, pissebedden, rupsen buxusmot, etc. Dan kun jij terecht in onze webshop

Inspiratie in onze tuinkalender

Op een mooie voorjaarsdag... is het tijd voor gazononderhoud en het zaaien van bijvoorbeeld Lathyrus (pronkerwten). Ze ruiken heerlijk!

Inspiratie voor elk tuin onderwerp

Met handige tips, stappenplannen en het antwoord op al je vragen. En natuurlijk een uitgebreid product assortiment.

Gebruikerservaringen
Gebruikservaring gazon

John: 'Volg het ECOstyle stappenplan en het komt echt goed!'

Wij kunnen nu genieten van een mooi groen gazon. En eigenlijk was dit op echt eenvoudige wijze te bereiken. Nu aan ons nog de taak om ook in de twee komende seizoenen nog de noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren. Dus binnenkort gaan we nog een keer bemesten en in het najaar nog een keer verticuteren, kalk strooien en als laatste de bodem afdekken voor de winter. Dan hopen wij voor volgend jaar op een goede en gemakkelijke start!’

Lees John zijn gebruikerservaring
 

Frits Schmidt: 'De website is inzichtelijk en de bestelmodule werkt prima'.

Ik heb eens gebeld en me laten informeren over de werking van de nematoden. Ik kreeg een prima uitleg. De website is inzichtelijk en de bestelmodule werkt prima. De aaltjes worden opgestuurd in een envelop per post. De instructie is duidelijk en maakt het voor iedereen mogelijk deze milieuvriendelijke bestrijding toe te passen.

Direct bestellen in de webshop

Ragna: 'Buren dachten dat ik nepgras had laten leggen!'

Ik gebruikte dit jaar: AZ-Kalk, Graszaad-Extra en Gazon-AZ. Na alles goed gelezen te hebben, kon ik niet wachten om aan de slag te gaan.
En er is geen woord aan gelogen als ik zeg dat het appeltje eitje was in gebruik! Zienderogen knapte mijn gras op. Sommige mensen dacht dat ik foto's met een filter maakte. Maar niks van dat alles...de producten sloegen aan. Als een malle! Bekijk mijn foto's maar eens...voor en na. Een wereld van verschil. Ik heb weer een prachtige groene tuin en dat alles door ECOstyle. Super, super bedankt daarvoor!

Bekijk de gebruikerservaring van Ragna