Werken bij ECOstyle

 

ECOstyle producten maken het makkelijk om in het dagelijks leven duurzame producten te kiezen voor gezonde bodem, planten en dieren. Voor onze klanten, zowel particulieren als professionals, betekent dit: een plaag, probleem of ziekte effectief bestrijden of voorkómen. Met een goed gevoel vanwege een positief effect op de natuur. 

Het is onze missie samen de natuurlijke balans van plant en dier te herstellen en behouden, zodat we samen met de gebruikers van ECOstyle producten de wereld beter doorgeven aan volgende generaties.

We zijn een meerwaarde-gedreven bedrijf en verkopen vanuit ons hoofdkantoor in Oosterwolde ecologisch verantwoorde producten op verschillende gebieden:

  • Garden: Tuinproducten voor particulier gebruik. Bijvoorbeeld gazon producten, bodemverbeteraars en natuurlijke probleemoplossers zoals aaltjes tegen buxusmot.
  • AnimalCare: Natuurlijke voeding voor hond en kat verrijkt met kruiden. Bijvoorbeeld Junior, Adult en Senior voeding en dieetvoeders zoals Huid&Vacht en Blaasgruis.
  • PlantProfessional: Bodemverbeteraars, biostimulanten, meststoffen en natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen voor hoveniers, gemeentes, land- & tuinbouw.
  • AgroVet: Natuurlijke geneesmiddelen, aanvullende diervoeders en verzorgingsproducten voor koeien, kalveren, paarden, geiten en varkens. Bijvoorbeeld antibiotica reducerende middelen en mineraal supplementen.

Jan Sido Zwart, één van de derde generatie bedrijfseigenaren, licht in deze video een aantal voorbeelden van product-markt combinaties toe.​ De collega’s van sales support, financiële administratie, logistiek, inkoop, HRM en R&D ondersteunen alle business units. Naast Nederland is de ECOstyle Group actief in België, Oostenrijk, Denemarken en Rusland. 

In 2017 verwelkomde ECOstyle maar liefst 17 nieuwe collega’s. Voor onze jaarafsluiting teambijeenkomst dat jaar vroegen we een aantal van deze nieuwe collega’s wat hen was opgevallen bij ECOstyle: 

 

Ben jij onze nieuwe Technisch Verkoopadviseur Akkerbouw?

Ben jij commercieel en ondernemend ingesteld en toe aan een nieuwe duurzame uitdaging? Wil jij markten bewerken en klanten adviseren en begeleiden rondom de inzet van biostimulanten in met name de akkerbouwsector en jouw talenten inzetten als technisch verkoopadviseur voor de verdere groei van de Business Unit PlantProfessional bij ECOstyle BV? Als jij de gepassioneerde verkoopadviseur bent voor de verkoop, advisering en begeleiding van onze biostimulanten, lees dan snel verder wat deze vacature jou te bieden heeft.

Voedingsdeskundige / demonstrateur / promotor (op oproepbasis)

Ben je gek met honden en katten en ben je geïnteresseerd in diervoeding in relatie tot diergezondheid? Bij ECOstyle zijn we op zoek naar jou. We zetten je graag in als demonstrateur op oproepbasis. Als promotor adviseer je klanten van dierenspeciaalzaken of tuincentra over ECOstyle honden- en kattenvoeding. Dit is vaak in het weekend.

Zoekveld