Werken bij ECOstyle

 

ECOstyle producten maken het makkelijk om in het dagelijks leven duurzame producten te kiezen voor gezonde bodem, planten en dieren. Voor onze klanten, zowel particulieren als professionals, betekent dit: een plaag, probleem of ziekte effectief bestrijden of voorkómen. Met een goed gevoel vanwege een positief effect op de natuur. 

Het is onze missie samen de natuurlijke balans van plant en dier te herstellen en behouden, zodat we samen met de gebruikers van ECOstyle producten de wereld beter doorgeven aan volgende generaties.

We zijn een meerwaarde-gedreven bedrijf en verkopen vanuit ons hoofdkantoor in Oosterwolde ecologisch verantwoorde producten op verschillende gebieden:

  • Garden: Tuinproducten voor particulier gebruik. Bijvoorbeeld gazon producten, bodemverbeteraars en natuurlijke probleemoplossers zoals aaltjes tegen buxusmot.
  • AnimalCare: Natuurlijke voeding voor hond en kat verrijkt met kruiden. Bijvoorbeeld Junior, Adult en Senior voeding en dieetvoeders zoals Huid&Vacht en Blaasgruis.
  • PlantProfessional: Bodemverbeteraars, biostimulanten, meststoffen en natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen voor hoveniers, gemeentes, land- & tuinbouw.
  • AgroVet: Natuurlijke geneesmiddelen, aanvullende diervoeders en verzorgingsproducten voor koeien, kalveren, paarden, geiten en varkens. Bijvoorbeeld antibiotica reducerende middelen en mineraal supplementen.

Jan Sido Zwart, één van de derde generatie bedrijfseigenaren, licht in deze video een aantal voorbeelden van product-markt combinaties toe.​ De collega’s van sales support, financiële administratie, logistiek, inkoop, HRM en R&D ondersteunen alle business units. Naast Nederland is de ECOstyle Group actief in België, Oostenrijk, Denemarken en Rusland. 

ECOstyle Animal Care zoekt 2 verkoopadviseurs

1 verkoopadviseur regio Noord-Nederland  en 1 verkoopadviseur regio Midden-Nederland

Ben jij de gedreven verkoopadviseur met passie voor hond en kat en wil jij jouw commerciële talenten en expertise inzetten voor de verdere groei van ECOstyle AnimalCare? Wil jij zelfstandig klanten bezoeken en vakkennis delen over diervoerders voor hond en kat? Dan zijn wij -voor de uitbreiding van het salesteam- op zoek naar jou! 

Lees meer over deze vacature in de uitgebreide omschrijving.

ECOstyle zoekt versterking bij de webshoporders

Ben jij van maart tot en met juni/juli 2019 een aantal uren per dag beschikbaar voor het verwerken van webshoporders en ben jij nauwkeurig en zorgvuldig in je werk? Dan is ECOstyle op zoek naar jou!

Lees meer over deze tijdelijke functie in de uitgebreide vacatureomschrijving.

ECOstyle Professional zoekt Accountmanager Groensector

Ben jij een hardwerkende, gedreven accountmanager met “groene vingers” voor de regio Midden- en Zuid-Nederland?

Heb jij passie voor alles wat met de groen te maken heeft (hobbymatig of professioneel), een ondernemende commerciële instelling en kun jij daardoor samenwerkingen met hoveniers, gemeentes en dealers realiseren? Kun jij bovendien in een hoog tempo meegroeien met één van de meest duurzame organisaties van Nederland? Dan gaat van deze vacature jouw hart sneller kloppen! 

Lees meer over deze functie in de uitgebreide vacatureomschrijving.

Zoekveld