Werken bij ECOstyle

 

ECOstyle producten maken het makkelijk om in het dagelijks leven duurzame producten te kiezen voor gezonde bodem, planten en dieren. Voor onze klanten, zowel particulieren als professionals, betekent dit: een plaag, probleem of ziekte effectief bestrijden of voorkómen. Met een goed gevoel vanwege een positief effect op de natuur. 

Het is onze missie samen de natuurlijke balans van plant en dier te herstellen en behouden, zodat we samen met de gebruikers van ECOstyle producten de wereld beter doorgeven aan volgende generaties.

We zijn een meerwaarde-gedreven bedrijf en verkopen vanuit ons hoofdkantoor in Oosterwolde ecologisch verantwoorde producten op verschillende gebieden:

  • Garden: Tuinproducten voor particulier gebruik. Bijvoorbeeld gazon producten, bodemverbeteraars en natuurlijke probleemoplossers zoals aaltjes tegen buxusmot.
  • AnimalCare: Natuurlijke voeding voor hond en kat verrijkt met kruiden. Bijvoorbeeld Junior, Adult en Senior voeding en dieetvoeders zoals Huid&Vacht en Blaasgruis.
  • PlantProfessional: Bodemverbeteraars, biostimulanten, meststoffen en natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen voor hoveniers, gemeentes, land- & tuinbouw.
  • AgroVet: Natuurlijke geneesmiddelen, aanvullende diervoeders en verzorgingsproducten voor koeien, kalveren, paarden, geiten en varkens. Bijvoorbeeld antibiotica reducerende middelen en mineraal supplementen.

Jan Sido Zwart, één van de derde generatie bedrijfseigenaren, licht in deze video een aantal voorbeelden van product-markt combinaties toe.​ De collega’s van sales support, financiële administratie, logistiek, inkoop, HRM en R&D ondersteunen alle business units. Naast Nederland is de ECOstyle Group actief in België, Oostenrijk, Denemarken en Rusland. 

ECOstyle Agro zoekt Accountmanager

Ben jij een hardwerkende, gedreven accountmanager met ‘groene vingers’?
Ben jij commercieel en ondernemend ingesteld? Heb jij passie voor alles wat met flora te maken heeft (hobbymatig of professioneel)? Kun jij samenwerkingen met hoveniers, gemeentes en dealers realiseren? En wil jij in hoog tempo meegroeien met een van de meest duurzame organisaties van Nederland? Dan gaat van deze vacature jouw hart sneller kloppen!

Lees meer over deze functie in de uitgebreide vacatureomschrijving.

Commerciële, hands-on MARKETEER gezocht voor ECOstyle Agro!

Voor de afdeling land- &tuinbouw, hoveniers en openbaar groen van ECOstyle Agro zijn wij op zoek naar een marketing professional: een commercieel ingestelde, hands-on markerteer die weet hoe je ons merk en onze producten zowel online als off line vertaalt naar doeltreffende campagnes. Iemand die het salesteam adviseert vanuit kennis en ervaring en aantoonbare affiniteit met de groene sector heeft. Dit is een functie voor 24 uur/week.

Wil je meer weten over deze vacature, lees dan snel verder in de uitgebreide omschrijving.

Zoekveld