Werken bij ECOstyle

 

ECOstyle producten maken het makkelijk om in het dagelijks leven duurzame producten te kiezen voor gezonde bodem, planten en dieren. Voor onze klanten, zowel particulieren als professionals, betekent dit: een plaag, probleem of ziekte effectief bestrijden of voorkómen. Met een goed gevoel vanwege een positief effect op de natuur. 

Het is onze missie samen de natuurlijke balans van plant en dier te herstellen en behouden, zodat we samen met de gebruikers van ECOstyle producten de wereld beter doorgeven aan volgende generaties.

ECOstyle Professional zoekt Accountmanager Groensector voor regio Zuidwest-Nederland

Ben jij commercieel en ondernemend ingesteld? Heb jij passie voor alles wat met groen te maken heeft en kun jij daardoor samenwerkingen met hoveniers, gemeentes en dealers realiseren? Kun jij bovendien in een hoog tempo meegroeien met één van de meest duurzame organisaties van Nederland? Dan gaat van deze vacature jouw hart sneller kloppen!  

Lees meer over deze functie in de uitgebreide vacatureomschrijving.

ECOstyle zoekt stagiair Social Media & Content Marketing

Vind jij het leuk om met Social Media bezig te zijn, schrijf je makkelijk nieuwe teksten en ben je ook nog eens goed in video en foto’s bewerken? Dan ben jij de persoon die we zoeken voor de stage Social Media & Content Marketing!

Afstudeeropdracht Marktonderzoek Land- en Tuinbouwsector

Ben jij op zoek naar een HBO-afstudeeropdracht gericht op marktonderzoek en heb je affiniteit met de Land- en tuinbouwsector? Dan heeft ECOstyle Professional een leuke en leerzame afstudeeropdracht voor jou!

Lees meer over deze afstudeeropdracht in de uitgebreide omschrijving.

Zoekveld