0 Vergelijken
Fruit

Heb jij al een moestuin en wil je dit uitbreiden met een fruittuin? Of wil je alleen een paar fruitstruiken of bomen? Bedenk in ieder geval wat het doel is van het fruit. Wil je grote opbrengsten of wil je er van snoepen? Welke grondsoort heeft je tuin? Dit bepaalt namelijk allemaal de keuze van de planten en bomen. En ben je een beginner? Loop dan niet te hard van stapel. Start liever met een klein aantal dan dat je meteen een complete fruittuin aanlegt. Onze pH-Bodemtest geeft je eenvoudig inzicht in de zuurgraad (pH-waarde) van de grond. Strooi in het najaar AZ-Kalk voor het op peil houden van de zuurgraad.

Wanneer fruittuin aanleggen? 

Het najaar is de beste tijd om fruitplanten te planten. De planten hebben dan de kans om voor de winter al goed te wortelen. Echter, met wat extra verzorging kan het ook prima in het voorjaar. Met onze Fruit-AZ geef je fruitbomen en -planten de juiste voeding, met als resultaat heerlijk en gezond sappig fruit. Fruit-AZ is een 100% organische meststof voor alle bessen, bramen en andere soorten klein fruit (ook geschikt voor jonge fruitbomen). Het hoge kaliumgehalte in de meststof zorgt voor een hoge opbrengst, betere smaak en houdbaarheid van het fruit. De ECOstyle AZ-meststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa, dit zorgt voor een gezond bodemleven.

Weetje 

Wist je dat tuinieren heel goed is voor je gezondheid? Het vermindert stress, zorgt voor een betere nachtrust en het immuunsysteem wordt sterker. 

Siertuin bemesten met ECOstyle AZ-meststof
Producten voor nóg lekkerder fruit
€ 4,99
€ 4,99
€ 4,99
€ 18,95