Verkoopadviseur Melkveehouderij

voor Midden- en Zuid-Nederland

Ben jij de gedreven verkoopadviseur met passie voor de Melkveehouderij en wil jij jouw commerciële talenten en expertise inzetten voor de verdere groei van ECOstyle Agro BV? Wil jij zelfstandig klanten bezoeken en vakkennis delen over natuurlijke diergeneesmiddelen, aanvullende diervoeders en verzorgingsproducten voor de veehouderijsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Na een gedegen inwerkperiode ga je melkveehouder(s) bezoeken en vakhandels in de melkveehouderijsector, zoals Agrishops en ambulante handelaren. Jij bent een salesgedreven verkoopadviseur, die plezier en voldoening haalt uit het creëren van extra omzet. Je deelt vakkennis en geeft advies met als doel de verkoop te verhogen. Kennisoverdracht is één van de kernwaarden van ECOstyle Agro, zodat je ook inhoudelijk in gesprek gaat met huidige en potentiële klanten en presentaties geeft om productkennis én omzet te verhogen.

Wat wij je bieden

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team, waarin ieder zijn/haar talenten optimaal inzet om tot successen voor de business te komen. Wij bieden je voor deze groeifunctie goede primaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard krijg je beschikking over een leaseauto, smartphone, laptop, tablet en ander toebehoren, dat je nodig hebt voor deze functie. Daarnaast neem je direct deel aan de pensioenvoorziening en kun je gebruik maken van de voordelen van de collectieve ziektekostenverzekering. Bij ECOstyle zijn er tevens voldoende mogelijkheden voor interne of externe opleiding, die nodig zijn om jóúw talenten optimaal te kunnen inzetten!

Functie-eisen

  • Affiniteit met de missie en visie van ECOstyle Agro;

  • HBO werk- en denkniveau met kennis van diergezondheid/dierverzorging door opleiding;

  • Aantoonbare kennis van en/of affiniteit met de markt en producten voor runderen en kalveren;

  • aantoonbare werkervaring in een commerciële functie.

  • Woonachtig beneden de lijn Haarlem-Amsterdam-Almere-Almelo

Werken bij ECOstyle

Werken bij ECOstyle doe je als je betrokken bent bij milieu, mens en dier in combinatie met vernieuwing. Elke medewerker geeft op zijn eigen wijze invulling aan de missie en visie van ECOstyle.

Herken jij jezelf hierin of herken jij je in de kernwaarden ‘duurzaam ondernemen, innovatie en kennisdeling’, dan past ECOstyle als werkgever bij jou.

Het bedrijf bestaat inmiddels  ruim vijftig jaar en  blijft volop  ontwikkelen om het assortiment van ecologisch, verantwoorde producten te vernieuwen of te verbreden. Op het gebied van Sales worden moderne technieken ingezet om effectiever en efficiënter te kunnen werken, er wordt marketingonderzoek gedaan hoe de klanten beter bediend kunnen worden en onze eigen afdeling R&D is al dan niet samen met externe partijen voortdurend op zoek naar nieuwe producten of verbetering van de huidige producten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Op onze website kun je nagenoeg alle informatie over ECOstyle vinden of over de passie van ECOstyle-medewerkers.

Solliciteren of meer informatie?

Zie jij jezelf al werken in deze functie bij ECOstyle Agro BV en ben jij de salesgedreven pionier, die ons team wil komen versterken? Laat dan tijdens je sollicitatie zien dat je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden beschikt en dat je iemand bent die passie en doorzettingsvermogen toont. Stuur dan je motivatie en CV naar naar sollicitatie@ecostyle.nl  

Wil je meer weten? Op onze website kun je nagenoeg alle informatie over ECOstyle vinden of neem contact op met Francisca Smeenge of Herman Zwart via tel.nr. 0516-432122.

Zoekveld