• ☏ 0516 - 43 21 22 | De levertijd van een webshoporder is 2-3 werkdagen vanaf het moment dat de order ons magazijn verlaat
8.6
2451 Reviews
Winkelwagen 0
Winkelwagen

Er zit nog niets in je winkelmandje.

Hulp nodig?
Menu
Veelgestelde vragen

Wat betekent IP44-klasse?

De IP44-klasse betekent dat het apparaat beschermd is tegen indringende voorwerpen met een diameter groter dan 1mm (eerste cijfer) en beschermd is tegen binnendringend water, spatwaterdicht (tweede cijfer). Een hoger getal biedt meer bescherming. Mole free is bestand tegen regen en sneeuw, maar moet niet in water gedompeld worden. Verplaats het apparaat als de bodem verzadigd raakt of bevriest.