0 Vergelijken

Terras onderhouden

Jij wilt natuurlijk een mooi, schoon terras waar je in de zomer heerlijk geniet van de zon! ECOstyle biedt de beste oplossing voor het natuurlijk bestrijden van onkruid tussen je bestrating. Gebruik Ultima voor het snel en effectief verwijderen van onkruid. Dit product is 100% biologisch afbreekbaar. 

Een terras heeft elk jaar onderhoud nodig. Het verwijderen van groene aanslag is daar onderdeel van. Met een Terrasreiniger reinigt op een snelle en milieuvriendelijke manier alle aanslag op stenen, glazen en houten oppervlaktes.
Ideaal om op eenvoudige wijze het terras weer schoon en vrij van aanslag te krijgen.

Omdat Ultima biologisch afbreekbaar is, gelden er geen beperkingen voor het gebruik op het terras, oprit of op bestratingen. Hou je aan de dosering en let op met overdosering op één plek; hierdoor kan een witte waas ontstaan op jouw bestrating. De witte waas zal normaal gesproken vanzelf verdwijnen. Dit kan - afhankelijk van de soort tegels en de weersomstandigheden - enkele dagen tot enkele weken duren. Eventueel kun je het proces met warm water en een klein scheutje azijn versnellen (mits het geen natuursteen is). 

Belangrijk: er zijn nieuwere steensoorten die niet goed reageren op een behandeling met natuurlijke vetzuren. Het is echt belangrijk om eerst een proefbespuiting te doen op je terras om te checken of er geen verkleuring komt. 

Nee, Ultima bevat geen glyfosaat of vergelijkbare bestanddelen.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?