0 Vergelijken

Levering

Op jouw bestelling in de VITALstyle webshop is wettelijke garantie van toepassing.

 

De wettelijke garantie betekent dat het product datgene moet doen wat je er redelijkheid halve van mag verwachten.

Mocht een product onverhoopt niet deugen, kun je contact opnemen met de ECOstyle:

M: klantenservice@ecostyle.nl
T: 0516 43 2122

Herroepingsrecht

Let op! Biologische bestrijding (aaltjes en adalia) komen niet in aanmerking voor retourzending. De aaltjes en adalia vallen niet binnen het recht van herroeping vanwege de beperkte houdbaarheid.

Voor overige producten heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de koop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Retouradres

ECOstyle
Postbus 127
8430 AC Oosterwolde

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Dat is correct. Biologische bestrijding (aaltjes en Natuurlijke Vijanden) komen niet in aanmerking voor retourzending. De aaltjes Natuurlijke Vijanden vallen niet binnen het recht van herroeping omdat dit levende have betreft met een beperkte houdbaarheid. Dit is op basis van artikel 10, lid 8 uit onze Algemene Voorwaarden.

Bij onjuiste leveringen of beschadigde leveringen veroorzaakt door ECOstyle heb je uiteraard wel recht op retourzending. Hiervoor kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en we het pakket ook niet bij je buren kunnen afgeven, dan bezorgen we je pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint dichtbij. We laten een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien waar je pakket wordt bezorgd. 

Je kunt er ook voor kiezen om je pakket opnieuw thuis of bij je buren te laten bezorgen. Je hebt dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. Wil je liever een ander DHL punt kiezen, ook dat is mogelijk. Je kunt je keuze tot 23:59 uur doorgeven. 

Heb je een vraag of klacht over een van onze producten en heb je dit product via onze webshop aangeschaft, dan zullen wij je uiteraard zo goed mogelijk helpen. Neem gerust contact met ons op. 

Ook voor klachten en/of opmerkingen van:

  • Algemene aard
  • Service
  • Bezorging
  • Webshop
  • Overig....

kunnen via bovengenoemd e-mailadres aan ons worden doorgegeven. Je klachten en/of opmerkingen nemen wij serieus. Wij beantwoorden jouw klachten zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 5 werkdagen. 

Is een product beschadigd dan verzoeken wij je een afbeelding van het beschadigde onderdeel te sturen naar klantenservice@ecostyle.nl. Zodoende kunnen wij je nog sneller helpen.

  1. ECOstyle streeft naar een snelle afwikkeling van de klacht. Jouw klacht wordt inhoudelijk binnen 5 werkdagen beantwoord.
  2. De oorzaak van jouw klacht wordt onderzocht.
  3. ECOstyle neemt contact op om een mogelijke oplossing voor te leggen.
  4. De gemaakte afspraken worden opgevolgd.
  5. Jouw ervaring wordt gebruikt om klachten in de toekomst te voorkomen.

Vervelend dat je een klacht hebt. We horen graag van je. Stuur je klacht naar:

M: klantenservice@ecostyle.nl
T: 0516 43 21 22

Indien de klacht niet binnen een redelijke termijn dan wel binnen 3 maanden na het indienen van de klacht in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. Jij kunt je geschil indienen bij de Geschillencomissie Thuiswinkel. Hiervoor ga je naar de website: www.sgc.nl. Je kunt ook terecht bij: Europese online geschillenplatform (ODR)

Wij versturen je bestelling zo snel mogelijk nadat deze binnengekomen is.

Dit betekent dat deze binnen 1 - 3 werkdagen bij je binnen moet komen. Mocht dit niet het geval zijn dan horen we graag van je. Dan controleren we de bestelling en het adres.

Heb je een product van ons gekocht via een parter (in de winkel of online)? Neem dan contact op met onze partner.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?
Aanhef*
Naam*
E-mail*
Onderwerp*
Bericht*
* Deze velden zijn verplicht