0 Vergelijken

Gronden

Om je kamerplanten goed te laten groeien is het raadzaam om ze te verpotten en regelmatig voeding te geven. ECOstyle biedt jou 100% natuurlijke producten voor gezonde en groene planten. Onze Potgrond Huis & Tuin is geschikt om nieuwe planten mee te planten en bestaande planten mee op te potten en te verpotten. 

Je bent helemaal blij met je nieuwe planten en je hebt je voorgenomen om ze deze keer niet dood te laten gaan. Maar hoe pak je dat aan? Plant ze in een pot die ongeveer 20% groter is dan de kluit en gebruik Potgrond Huis & Tuin. Hiermee geef je meteen 100 dagen voeding. Na deze 100 dagen geef je, naast water, één keer per week onze vloeibare Kamerplanten Plantenvoeding. En door het gebruik van kokosvezels kun je tot 50% minder water geven. Hou rekening met de standplaats van de plant. Elke plant heeft zo zijn eigen wensen op het gebied van zonlicht, water en voeding. Wist je dat onze Potgrond Huis & Tuin veenvrij is? Hiermee ontzien we de kwetsbare veengebieden.

Een plant is aan verpotten toe wanneer de wortels boven de grond uitkomen en de bladeren lelijk worden. De beste tijd om een binnenplant te verpotten is het voorjaar. De plant heeft dan voldoende tijd om zich te herstellen. Door het verpotten, vaak in een grotere pot, stimuleer je de groei. Gebruik ook bij oppotten en verpotten onze Potgrond Huis & Tuin

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?