U bent hier

Onze visie

Ecologische verantwoorde producten

Met de natuur als kennisbron ontwikkelt en vermarkt ECOstyle ecologisch verantwoorde producten voor bodem, plant en dier voor particuliere en beroepsmatige toepassingen. Dit gebeurt vanuit onze filosofie waarbij duurzaamheid, continue innovatie en kennisdeling het fundament vormen.

Natuurlijke diergeneesmiddelen

ECOstyle heeft geregistreerde diergeneesmiddelen op fytotherapeutische basis, homeopathische diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en aanvullende diervoeders.

Fytotherapie en homeopathie gaan voor een belangrijk deel uit van de zelfgenezingskracht van het lichaam. Deze therapieën zijn er op gericht het lichaam weer in balans te brengen zodat het dier minder vatbaar is voor ziekten of in staat is deze zelfstandig te overwinnen.

Onderzoek & ervaring

Onderzoek en ervaring toont aan dat onze producten kunnen worden ingezet om de gezondheid van dieren te verbeteren. Onze producten worden ingezet bij veel voorkomende ziekten en aandoeningen. Het grote voordeel is dat deze producten geen bijwerkingen veroorzaken of nadelige gevolgen als resistentieontwikkeling hebben. Bovendien is de wachttijd voor melk en vlees nul dagen.

Zoekveld