0 Vergelijken
Spinnen

Krijg jij de kriebels van al die spinnen in huis? ECOstyle heeft de juiste oplossing voor het verdrijven van huisspinnen. Met onze Spider free verjaag je spinnen effectief met ultrasoon geluid. Het apparaat verspreidt een zeer hoog geluid en dit schrikt spinnen af. Niet of nauwelijks te horen door mensen en ook onschadelijk voor kinderen en huisdieren. Hygiënisch, eenvoudig en zonder gif.

Schade door spinnen 

Spinnen zijn erg nuttige beestjes en veroorzaken geen schade. Ze eten andere insecten zoals muggen, vliegen en motten. Heb je spinnen in huis? Dan ruimen ze het merendeel van andere insecten in huis op. Spinnen eten ook andere spinnen, na een gevecht eet de winnaar de verliezer op. Zo heb je je eigen natuurlijke insectenbestrijders in huis.

  • Waarmee verjaag ik spinnen in huis? 
  • Zijn spinnen schadelijk voor mijn woning? 
  • Hoe voorkom ik spinnen? 

Waarmee verjaag ik spinnen in huis? 

Spinnen zijn nuttig voor ons ecosysteem. Ze eten bijvoorbeeld muggen, vliegen en andere spinnen. Toch voelen spinnen in huis voor velen onprettig. Onze Spider free is dan de oplossing voor het verjagen van spinnen. De frequentie van Spider Free komt overeen met de vibratie van het web wanneer er een prooi is gevangen. Het continue 'trillen' van het web zorgt voor overstimulatie van de spin waardoor hij er voor kiest om te vertrekken.

Door het wisselende geluid raakt de spin er niet aan gewend waardoor de Spider free effectief blijft. Plaats het apparaat eenvoudig in een stopcontact dichtbij de plaats waar de spinnen zitten en hij werkt direct 24 uur per dag. Spider free is geschikt voor binnen gebruik en is onschadelijk voor kinderen en huisdieren.  

Zijn spinnen schadelijk voor mijn woning? 

Spinnen zijn niet schadelijk, maar zorgen wel voor spinnenwebben én veel jonge spinnen. In september lijkt het altijd alsof er meer spinnen zijn. Dit komt doordat de jonge spinnen volwassen zijn geworden en op zoek gaan naar een partner. En om een warm plekje te vinden voor de winter.

Tips om spinnen te voorkomen 

Een huis zonder spinnen lukt niet en dat is maar goed ook. Anders leven er nog veel meer insecten in huis. Maar er zijn wel manieren om te voorkomen dat spinnen in huis komen.

  • Maak kieren en gaten zoveel mogelijk dicht. 
  • Plaats horen voor ramen en deuren.
  • Houd het huis schoon en opgeruimd.  

Aanbevolen PRODUCTEN
€ 58,95
€ 64,95
€ 24,95
€ 21,95