0 Vergelijken
Muggen

Zoemende muggen in de slaapkamer of wakker worden met muggenbulten? ECOstyle biedt jou de beste oplossing voor het verdrijven van muggen in huis. Verjaag muggen met de ultrasoon Mosquito free. Dit apparaatje verspreid een zeer hoog geluid waardoor de muggen weggaan. Het geluid is niet of nauwelijks door mensen te horen en is onschadelijk voor kinderen, katten, honden, vogels en vissen.

Schade door muggen 

In Nederland komen zo’n dertig soorten steekmuggen voor. Wist je dat alleen de vrouwelijke steekmuggen prikken?  Naast dat ze voor vervelend gezoem zorgen en jeukbulten veroorzaken, brengen ze sinds de uitroeiing van malaria in de jaren 60, geen ziekten meer over in Nederland. Meer weten over muggen? Lees meer informatie op de site van het RIVM.

  • Waarmee verjaag en bestrijd ik muggen? 
  • Hoe voorkom ik muggen? 

Waarmee verjaag en bestrijd ik muggen? 

Verjaag muggen met de ECOstyle Mosquito free. Dit product verspreidt een zeer hoog geluid (ultrasoon) en verjaagt ze hiermee. Het geluid wordt doorgaans niet door mensen gehoord, is 100% ecologisch en veilig voor kinderen en huisdieren.

Hoe werkt Mosquito free?

De frequentie van Mosquito Free komt overeen met de frequentie van de vleugels van mannetjes muggen. Wanneer vrouwelijke muggen gepaard hebben willen ze niets liever dan mannetjes ontwijken en het geluid van mannetjes muggen doet de vrouwtjes dus vluchten. Mannetjes muggen worden niet verjaagd, maar dit zijn ook niet de muggen die prikken. Stop de Mosquito free eenvoudig in een stopcontact en verjaag ze 24 uur per dag. De frequentie van het geluid (aantal trillingen per seconde) varieert waardoor de muggen niet aan het geluid wennen en het dus effectief blijft voor de muggen. 

Muggen natuurlijk bestrijden

.ECOstyle heeft ook een spray waarmee je onder andere muggen bestrijd. Onze Ongedierte & Wespen Spray is op basis van natuur pyrethrum. Een groep natuurlijke stoffen die naast muggen ook effectief pissebedden, zilvervisjes en wespen bestrijden. De spray heeft een snelle en lange werking (tot 2 weken) en 100% natuurlijke, werkzame stoffen. ECOstyle heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bestrijd daarom alleen waar nodig. Let op: Ongedierte en wespenspray is niet bedoeld om plagen op planten mee te bestrijden. 

Tips om muggen te voorkomen 

  • Hou deuren en ramen ’s avonds gesloten.
  • Plaats horen voor ramen en deuren.
  • Gebruik ventilatoren. Hierdoor ontstaat tocht waardoor muggen minder goed vliegen.
  • Voor op de slaapkamer is een klamboe om het bed heen ook raadzaam.  

Aanbevolen PRODUCTEN
€ 58,95
€ 64,95
€ 24,95
€ 21,95