0 Vergelijken
Marters

Hoor je ‘s nachts gerommel en lawaai onder je dakpannen in huis of in de schuur? Of zijn kabels van je auto stuk gebeten? Grote kans dat een steenmarter de oorzaak is. ECOstyle biedt jou een ecologisch verantwoorde oplossing voor het verjagen van marters. Onze Marten free is een apparaat dat ultrasoon geluid verspreid en deze hoge frequentie trillingen schrikt marters af. Het geluid is niet of nauwelijks te horen door mensen en ook onschadelijk voor mensen en huisdieren. Hygiënisch, eenvoudig en zonder gif.

Verjaag marters met de Marter free

Door de bewegingssensor (niet in Marten Free battery) wordt de verstoring tot een minimum teruggebracht. De sensor registreert beweging tot 12 meter. Plaats het product op een plek waar de sensor niet continue getriggerd wordt (bijv. tegenover een deur) en bij voorkeur in de schaduw. De Marten free heeft een bewegingssensor en is alleen geschikt voor gebruik buitenshuis. De Marten Free battery is een compact apparaat waarmee je marters effectief uit de motorruimte van jouw auto of uit jouw caravan, garage en schuren verjaagt.

Wist je dat: De Ultrasoon producten van ECOstyle hebben een variërende frequentie. Dit voorkomt dat de dieren resistent worden.
 
Schade door marters 

Hoe mooi en lief marters er ook uit zien, ze richten veel schade aan. Marters knagen graag aan de kabels onder de motorkap van auto’s en maken het kippenhok onveilig. Ook maken ze isolatiemateriaal in- en om huis kapot wanneer ze op zoek zijn naar een nest of slaapplaats. Wist je dat marters het geweldig vinden om ‘s nachts samen met andere marters te rennen en te springen? Vooral op zolders zorgt dit voor veel overlast en slapeloze nachten. Bovendien zorgen de uitwerpselen en overgebleven prooien voor stankoverlast. De marter is ook een beschermde diersoort. Verjaag ze daarom 100% ecologisch zonder gif.

  • Waarmee verjaag ik marters? 
  • Zijn marters schadelijk voor mijn woning of schuur? 
  • Hoe voorkom ik marters? 

Waarmee verjaag ik marters? 

De steenmarter is een beschermde diersoort. Hierdoor mag je ze niet vangen, bestrijden of doden. Ook niet wanneer ze in en om huis overlast veroorzaken. Gebruik daarom onze Marten free. Dit apparaat werkt met ultrasoon geluid (zeer hoge frequentie) en dit schrikt de marter af. De Marten free is geschikt om buiten te gebruiken en verkrijgbaar in twee varianten. Het geluid van de Marten free is niet of nauwelijks te horen door mensen. Tevens onschadelijk voor kinderen en huisdieren. Ook last van andere ongewenste bezoekers in huis en tuin? ECOstyle heeft een uitgebreide lijn in haar assortiment voor het verjagen van deze dieren. Bekijk alle  producten.  

Zijn marters schadelijk voor mijn woning of schuur? 

Steenmarters zijn nachtdieren en echte knagers en bijten graag de kabels van je auto stuk. Ook knagen ze aan isolatiemateriaal in huizen en schuren. Daarnaast zorgt het lawaai en de stank van uitwerpselen en overgebleven prooien voor overlast.  

Tips om marters te voorkomen 

  • Snoei takken die over het dak hangen. Zo maak je het de marter moeilijk om naar binnen te komen.
  • Maak alle gaten en kieren dicht, ook van dierenhokken.
  • Parkeer je auto, indien mogelijk, eens op een andere plaats of zet hem binnen.
  • Plaats een kraag rondom regenpijpen en bomen. Hiermee voorkom je dat de marter dat de marter makkelijk kan klimmen.

Aanbevolen PRODUCTEN
€ 58,95
€ 64,95
€ 61,95
€ 37,95