U bent hier

Rupsen

rupsen-600-200.jpg

De meeste rupsen ontpoppen zich tot prachtige vlinders, die een aanwinst zijn voor je tuin. Laat ze daarom met rust. Als rupsen echt een plaag vormen en veel vraatschade aanrichten aan je planten en gewassen, kun je gericht bestrijden. 

Op onze webshop is een breed assortiment deltavallen en trechtervallen met bijbehorende feromonen. Vind op de webshop oplossingen tegen de fruitmot, heggebladroller, grote appelbladroller, rode knopbladroller, kleine wintervlinder, paardenkastanjemineermot, kersenbladroller, koolmot, pruimenmot, koolbladroller en leverkleurige bladroller.

Wanneer je last hebt motten, dan hebben ze inmiddels ook hun eitjes gelegd in diverse (fruit)bomen of struiken. Bestrijd deze eitjes ecologisch verantwoord met sluipwespen. Je bestelt ze eenvoudig online.

Heb je inmiddels buxusrupsen in de buxus zitten? Bestrijd ze met aaltjes. Aaltjes zijn gifvrij en veilig voor (huis)dieren, egels, mensen en natuur.

Last van rupsen in de tuin? Je kunt ze eenvoudig en veilig bestrijden met aaltjes. 

Rupsen ID tool

In onderstaande tool kan je eenvoudig opzoeken van welke rups je last heb in je sier-/ of fruittuin. Ben je erachter van welke rups je last hebt, dan kan je een feromoonval (deltaval of trechterval) gebruiken om de motten te signaleren en bestrijden. Heb je een volle val? Dan is er een vlucht bezig en hebben deze rupsen inmiddels ook hun eitjes gelegd. De eitjes kan je bestrijden met ‘Sluipwespen tegen eitjes van motten’.

Klik op onderstaande afbeelding voor een vergroting.

 

infographic_rupsen_500pix.jpg

Zoekveld