U bent hier

Meststoffen

Veelgestelde vragen over meststoffen

1.  Mijn hond heeft gegeten van de Coniferen-AZ/Rozen-AZ/Potgrond-Huis-Tuin, is dit gevaarlijk?

De producten zijn niet schadelijk voor dieren, maar ook niet gemaakt voor consumptie, daarom kan jouw hond wel last krijgen van diarree.

2. De bladeren van mijn Camelia zijn verbleekt, wat raadt u aan qua producten?

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het verbleken van de Camelia, zoals een tekort aan magnesium of juist stikstof. Wij raden onze Rodo & Azalea-AZ aan.

3. Is het mogelijk om bijvoorbeeld de tomatenvoeding te gebruiken voor peperplanten?

Ja dat is mogelijk, vele producten van ons zijn ook voor soortgelijke planten bruikbaar. Voor de zekerheid kan je voor specifieke planten altijd een mailtje sturen.

4. Kan er verbranding ontstaan na het gebruik van ECOstyle-meststoffen?

Nee, dat is in tegenstelling tot veel andere meststoffen bij onze organische meststoffen uitgesloten. Een belangrijk pluspunt van ECOstyle-meststoffen; je bent dus minder afhankelijk van het weer!

5. De bladeren van mijn rozen krijgen bruingele vlekken en vallen af. Wat is er aan de hand?

Hier is mogelijk een schimmel actief. Vroeg in het voorjaar beginnen te spuiten met de plantversterker Vital verhoogt de weerstand van de plant. Ook belangrijk is een goede bemesting met Rozen-AZ en wees attent op de aanwezigheid van luizen. Luizen kunt u effectief bestrijden met Luisvrij-Rozen.

 

Aan de slag met bemesting?

Kijk dan bij ons assortiment voor alle bemesting's producten. Voor meer informatie over het assortiment voor jouw onderhoud van de tuin of gazon.

 

 

Zoekveld