U bent hier

Tuinplezier

Lekker in de gezonde buitenlucht spelen!

Leuke spelletjes voor in de tuin

Wat is er nou leuker dan je kids lekker te zien ravotten in je tuin. Veilig en in een vetrouwde omgeving met toezicht. Hieronder staan enkele leuke ideeën. Jij wilt toch ook dat je kind lekker actief buitenspeelt in plaats van binnen achter de pc zit?!

  • Voetballen
  • Frisbeeën
  • Croquet
  • Zandbak
  • Boomhut bouwen

Wanneer je de beschikking hebt over een grote, sterke boom zou je kunnen overwegen om een natuurlijke schommel te maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een houten plankje en een lang stuk touw. Gegarandeerd uren speelplezier!

Op warme dagen kan je een opblaasbaar zwembadje plaatsen zodat de kids wat verkoeling krijgen. Multifunctioneel, want de kids kunnen gelijk hun waterpistool bijvullen, nog meer plezier! Zo genieten de tuinplanten ook van elke straal die bij hun terecht komt.

Wat je ook kunt doen is op een plek wat houtsnippers strooien. Daarop kunnen de kinderen vervolgens zelf met bakstenen een autobaan maken. Wel nog even wat streepjes op de bakstenen verven met watervaste verf of met stoepkrijt. 
 

Barbecuen

In de zomer, wanneer de avonden steeds langer worden, is er niks gezelligers dan 's avonds met de kids te barbecuen. Heb je een eigen moestuin? Nog beter! De kids kunnen zelf hun groenten plukken om ze vervolgens op de barbecue te leggen of direct op te eten. Heb je nog geen eigen moestuin, geen probleem. Kijk hier dan eens hoe je samen met je kind een moestuin kunt aanleggen.

 

 

 

Zoekveld