U bent hier

Muizen en ratten verjagen met ultrasoon geluid

Muizen en ratten zoeken vaak een veilig onderdak, waardoor je in je huis ongewenst bezoek kunt krijgen krijgen van muizen en ratten. Dankzij ultrasoon geluid kunnen muizen en ratten makkelijk verjaagd worden. Benieuwd hoe je je huis kunt beschermen tegen muizen en ratten? Met Ultrasonic Pest Control van ECOstyle.

Wat is Ultrasonic Pest Control?

Een serie apparaten op basis van slimme geluidstechnologie. ECOstyle Ultrasonic Pest Control beschermt je huis en tuin niet alleen tegen ongedierte zoals muizen en ratten, ze worden ook verjaagd. Dit verjagen gebeurt met geluid en/of trilling. Effectief, hygiënisch en zonder het gebruik van gif. De geluidsfrequentie is aangepast op muizen en ratten voor een optimaal effect. Het ultrasone geluid verstoort het natuurlijke gedrag en de communicatie van muizen en ratten. Het creëert een ondraaglijke omgeving voor de dieren, waardoor ze de ruimte vermijden. Met Ultrasonic Pest Control kun je niet alleen muizen en ratten verjagen, maar ook mollen, muggen, spinnen, honden en katten

Muizen en ratten veilig en betrouwbaar verdrijven

Ultrasonic Pest Control is veilig en betrouwbaar en erg effectief bij het verjagen van ongewenste bezoekers zoals muizen en ratten. De kracht van deze apparaten?

  • Verjaagt ongedierte effectief, hygiënisch en gifvrij
  • Unieke bewezen geluidstechnologie
  • Variërende frequentie, waardoor dieren er niet aan wennen
  • Preventief of als plaagbestrijding
  • Onschadelijk voor kinderen, katten en honden

Hoe werkt Ultrasonic Pest Control?

De unieke frequentie creëert een onprettige omgeving waardoor het natuurlijke gedrag van de dieren wordt beïnvloed en ze de omgeving vermijden. De Mouse & Rat free 80 m2 is een krachtig model en geschikt voor één ruimte met een oppervlakte van 80 m2. Deze verjager biedt een dubbele bescherming tegen muizen en ratten en is daardoor extra effectief! De geluidsfrequentie is aangepast op muizen en ratten en varieert constant. Ongedierte went zo niet aan het geluid en worden niet resistent. 

Ook bevat het Electro Pulse, dit verspreidt elektromagnetische pulsen door stroomkabels en vult het effect van het ultrasone geluid aan. Het pulseren voorkomt dat muizen en ratten de kabels in muren en plafonds gebruiken om zich te verplaatsen. Ook voorkomt deze Electro Pulse knagen aan kabels en daarmee kortsluiting en een eventuele storing. Benieuwd welke verjager het meest geschikt is voor je huis of schuur?

Aan de slag met Mouse & Rat free

• Plaats het product bij voorkeur in een stopcontact niet te laag bij de vloer. 

• Het apparaat werkt direct, 24 uur per dag en is energiezuinig.

• Het geluid kan hoorbaar zijn voor het menselijk oor, maar is onschadelijk, ook voor kinderen, katten, honden, vogels en vissen.

• Andere elektrische apparatuur heeft geen last van de ultrasone muizen- en rattenverjager.