U bent hier

Moestuin

WEET WAT JE EET!

Een prachtige moestuin met een gezonde oogst!  

Wij van ECOstyle zijn gek op onze moestuin! Op onze pagina vind je heel veel tips voor het aanleggen van een volledige moestuin, een mini-moestuin of gewoon enkele nuttige tips. Al onze moestuinproducten passen 100% binnen onze filosofie om de natuurlijke processen van de organische kringloop in de moestuin te versterken en niet te verstoren. Ook handig om te weten, er is geen wachttijd tussen het gebruik van ECOstyle-producten en het opeten van jouw eigen oogst.

En vergeet niet; Weet wat je eet, dus weet wat je kweekt!
 

Fruit-AZ productafbeelding
Voor smaakvol fruit

Heerlijk fruit uit eigen tuin? Bemest jouw fruitplanten & bomen 2 keer per jaar met Fruit-AZ. Zo kunnen jouw planten en bomen voldoende vruchten aanmaken.

Moestuinmest productafbeelding
Voor de grote moestuin!

Een moestuin onderhouden is niet alleen heel leuk, maar soms ook best veel werk! Wij hebben dé algemene bemesting voor jouw moestuin. Dus gemakkelijk & snel toe te passen.

Wat is er nou leuker dan eten uit eigen tuin?

Het is een trend, precies weten wat je eten. En dat gaat veel makkelijker als je het zelf kweekt. Hierom staat moestuinieren weer helemaal in de belangstelling. En wij vinden zelf, er is niks leuker dan je eigen eten zien groeien. Of je nou een balkon hebt of een moestuin zo groot als een  voetbalveld, moestuinieren kan altijd. Heerlijk moestuinieren? Doe het ECOstyle!

Versgeplukte boontjes, een zomer lang elke dag een takje geurige basilicum of een eigen oogst van zoete aardbeien.

Zoekveld