U bent hier

Kamerplanten

Haal de natuur in huis!

Kamerplanten zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ze zorgen voor de omzetting van CO2 naar zuurstof. Oorspronkelijk komen kamerplanten uit de natuur, het is dan ook belangrijk dat hun natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk wordt nagebootst. Denk hierbij aan water en licht, maar ook potgrond en voeding spelen een belangrijke rol.

Potgrond

Geef jouw kamerplanten een lekker bedje met Potgrond Huis & Tuin. De eerste 100 dagen zijn ze al voorzien van een lekker maaltje.

Mooie, sterke en gezonde planten?

Help jouw kamerplanten dan een handje door de vloeibare Kamerplanten Plantenvoeding te geven. Je planten bloeien nog mooier en krijgen een diepgroene kleur.

Voeding voor orchideeën

Geef jouw orchidee net dat beetje extra met Plantenvoeding Orchideeën. Je orchidee gaat nog mooier en langduriger bloeien!

Creëer jij ook meer sfeer in jouw huis door kamerplanten toe te voegen?

Voeding

Kamerplanten creëren sfeer en zorgen voor een gezonder klimaat doordat ze een positieve invloed hebben op de zuurstof- en vochthuishouding, eigenlijk zijn ze onmisbaar in elk huishouden. Toch hebben kamerplanten zelf het best zwaar. Door de beperkte ruimte kunnen de wortels op een gegeven moment geen kant meer op, de voeding raakt op en zeg nou zelf wie vergeet af en toe niet eens zijn kamerplanten water te geven? ECOstyle helpt jou en je kamerplanten graag een handje mee. Potgrond Huis & Tuin zorgt ervoor dat je tot 50% minder water hoeft te geven, dit dankzij de toevoeging van kokosvezels. Daarnaast zijn er natuurlijke meststoffen aan toegevoegd die de plant de eerste 100 dagen van voeding voorzien en zorgen voor een gezonde plant. Na deze periode hebben de planten nog steeds voeding nodig en kan je ze verwennen met de vloeibare Plantenvoeding Kamerplanten. Deze voeding zorgt voor nog meer bloei en een diepgroene kleur.

 

Op vakantie en dan?

Je herkent het vast, je wilt op vakantie maar wie vraag je om je kamerplanten water te geven? Wist je dat er automatische water irrigatiesystemen zijn die de plant met enige regelmaat van water voorzien? Afhankelijk van de grote van de druppelaar hoeft de buurman wellicht niet eens meer langs te komen, maar vergeet hem niet te vullen voordat je weg gaat.

Zoekveld