U bent hier

Gebruikerservaringen

Ervaringen met de producten voor gazon onderhoud

Een gazon heeft verzorging nodig. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf.
Elk jaar ploeteren we allemaal om onze geliefde grasmat weer prachtig groen, sterk en mosvrij te krijgen.
Wij hebben 10 doodgewone Nederlanders, met een passie voor tuinieren, gevraagd om drie van onze gazonproducten uit te proberen: AZ-Kalk, Gazon-AZ en Graszaad Extra. 

De deelnemers zijn enthousiast van start gegaan. Hieronder lees je de grasmat-avonturen van onze deelnemers!

 

AZ-Kalk
AZ-Kalk

Met AZ-Kalk wordt de zuurtegraad van de bodem optimaal, zodat gras sterk wordt en snel groeit. Gazons met een lage zuurtegraad hebben minder kans op mosvorming! Een win-winsituatie!

Gazon-AZ
Gazon-AZ

Met Gazon-AZ is jouw gazon verzekerd van een diepgroene kleur en heeft het gazon wel tot 4 maanden lang voeding. Nu verbeterd met Protoplus: een innovatief ECOstyle patent!

Graszaad-Extra
Graszaad-Extra

Graszaad-Extra is speciaal ontwikkeld om na het verticuteren gestrooid te worden. Zo worden kale plekken in het gazon weer opgevuld en wordt het gras voller en sterker. 

Ragna

Ragna is de trotse eigenaresse van een gazon van 20m2 in het mooie Assendelft. Haar grasveld is vernield door emelten en zag er in het voorjaar kaal en modderig uit. Met de producten van ECOstyle in de aanslag wil zij haar gazonnetje opknappen. Wil je weten hoe het met haar avonturen gaat?

Lees het hier!

Kitty

In Uitgeest ligt het grasveldje van Kitty. Het gazon is zo'n 20m2 groot en is afgelopen jaar beschadigd door vuurwerk, met een kale plek als gevolg. Kitty wil graag met haar zoontje weer met blote voeten in het gras woelen. Gaat het haar lukken om deze droom te verwezelijken?

Lees het hier! 

Lucienne

Lucienne heeft een enorm grasveld van ongeveer 350m2 in Bovenkarspel. Daar heeft zij veel plezier van, maar ook natuurlijk veel werk. Met veel plezier gaat zij de paardenbloemen in haar grasveld te lijf en hoopt zij op een perfect groen veldje voor haar honden om op te ravotten! Is haar gras inmiddels groener dan bij de buurman?

Je leest het hier!

John

Aan de rand van Groningen heeft John een prachtig speelgazon van 90m2. Hij houdt ook graag van zonnebaden in de tuin en een lekker zacht en groen grasveld is dan ideaal. Slaagt John er in om dit paradijselijk grasveld te verwezenlijken? 

Lees het hier!

Hilda

In het pittoreske Appingedam heeft Hilda een groene droom, dat haar grasveld klaver- en mosvrij mag worden. Ze zit graag in de tuin, maar het grasveld blijft lastig om mooi te krijgen. Met een gezonde dosis doorzettingsvermogen en de hulp van haar man, streeft zij naar een perfect gazon. Wordt haar groene droom werkelijkheid?

Lees het hier!

Cecile

Cecile is in het bezit van een prachtig grasveld van maarliefst 200m2 in Waterlandkerkje. Met het ECOstyle 7-stappenplan onder de arm is zij van plan om haar grasveld in topvorm te krijgen, zonder kale plekken. Heeft zij succes?

Je leest het hier!

Margaret

Margaret heeft last gehad van het graafwerk van een mol. Haar 30m2 groot gazon ligt in Hoofddorp en ze hoopt snel weer een mooi gazon te krijgen. Dat valt alleen nog niet mee door de vele schaduw in de tuin en kale plekken. Zal het haar lukken?

Lees het hier!

Sake

Sake heeft het gazon jarenlang niet verzorgd, maar dit jaar is het tijd voor een nieuwe start. Het gazon in Makkinga beslaat 126m2 en heeft flink wat voeding nodig, want het mos heeft de overhand. Zal Sake na jaren weer van een fris en groen gazon kunnen genieten?

Je leest het hier!

Philip

Het gazon uit zijn winterslaap halen om vervolgens lekker op het gras te kunnen liggen, dat is het doel van Philip. In zijn Den Haagse grasveldje van 55m2 zit veel mos verstopt en dat verstikt het gras. Gewapend met verticuteerhark en informatie van ECOstyle op zak, heeft hij een goede start gemaakt. Zal zijn grasveld weer kunnen ademen?

Lees het hier!

Daphne

Met een klein maar fijn gazon van 8m2 in Haarlem is Daphne flink bezig om haar droomveldje te creeëren. Maar mos en kale plekken staan deze droom in de weg. Kan zij met de ECOstyle producten haar gazonnetje weer op orde krijgen?

Je leest het hier!

Zoekveld