U bent hier

Gazon onderhoud bij droogteschade?

ECOstyle helpt!

Je gazon onderhoud nodig?

De gazons in Nederland hebben behoorlijk te lijden gehad onder de lange, warme en droge periode van een aantal weken. Inmiddels is er regen gevallen en beginnen de meeste gazons weer wat groener te worden. Wil je jouw gazon een beetje extra liefde geven? ECOstyle helpt jouw gazon weer sterk, gezond en vooral weer diepgroen te maken! Wij geven je graag wat tips om je gazon sterk het najaar in te laten gaan.

Om je gazon weer gezond, sterk en groen te maken, kan je het beste bemesten, bekalken en bij kale plekken kan je Graszaad-Extra strooien.

Tip 1: bemest je gazon met Gazon-AZ. Onze 100% natuurlijke meststof geeft 4 maanden voeding en helpt goed bij (droogte) schade. 

Tip 2: ECOstyle AZ-Kalk kan je tegelijk met Gazon-AZ op je gazon strooien. Onze kalk wordt alleen in de bodem opgenomen, wanneer de bodem dat nodig vindt. AZ-Kalk kan je het gehele jaar strooien!

Tip 3: Heb je kale plekken in het gazon door droogte of door een plaag? Herstel kale plekken eenvoudig met Graszaad Extra. Alle productinformatie vind je hier.

Tip 4: Snel en eenvoudig je gazon herstellen? Met onze totaaloplossing Gazonherstel, ben je snel klaar. Bekijk het product hier.

Bemest voor een diepgroen gazon!

Heb je tips nodig voor het bemesten van je gazon en wil je weten hoevaak je moet bemesten? 

Waarom is kalk belangrijk voor mijn gazon?

De juiste zuurgraad van jouw bodem is erg belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van het gazon. Is de bodem te zuur dan wordt de groei van gras belemmerd.

Speciaal voor kale plekken

Voor kale plekken in het gazon zijn heel veel oorzaken aan te wijzen. De oplossing voor kale plekken is Graszaad-Extra. Hiermee kun je snel de kale plekken inzaaien, in alle soorten gazons.

Zoekveld