TRAKTATIE

TRAKTATIE van ECOstyle

► Verwennerij voor hond en kat met een aangepast dieet

► Natuurlijke traktatie

► Met smakelijke kruiden

Je huisdier belonen, verwennen of trakteren? Zo doe je dat!

Baasjes willen hun huisdieren belonen, verwennen, trakteren! Dat is een feit, we vinden het leuk om onze huisdieren naast hun dagelijkse voeding ook eens wat anders te geven. Maar niet elke beloning is geschikt voor elke hond of kat. Veel traktaties bevatten conserveringsmiddelen, smaakstoffen of kleurstoffen of zijn rijk aan calorieën en mineralen (zout). Dit is vaak niet erg bevorderlijk voor problemen als huidaandoeningen, spijsverteringsproblemen of blaasgruis. 

Voedingsdeskundige Yvonne van Hierden vertelt hoe je je huisdier toch verwent.

Met een gerust hart!

Gekruid en smakelijk

Alle traktaties van ECOstyle bevatten, net als de voeding, speciale kruidenrecepturen. Elk receptuur bevat meerdere soorten kruiden of kruidenextracten, vanuit kennis en ervaring samengesteld. 

► De kruiden in ECOstyle kattenvoer

► De kruiden in ECOstyle hondenvoer

Vul je e-mailadres in en ontvang onze nieuwsbrief met interessante blogs van uiteenlopende experts en tips van bijvoorbeeld Evelien de dierenarts. Trouwe nieuwsbriefontvangers maken regelmatig kans op een zak katten- of hondenvoeding van ECOstyle naar keus. Natuurlijk profiteer je ook van andere leuke acties!

Gelukkig, een traktatie voor je hond met dieet bestaat!

Ook een hond met een aangepast dieet wil je zo af en toe verwennen. Daarom heeft ECOstyle nu 'gezonde hondensnoepjes'. Traktatie voor je hond past perfect bij de dieetvoeding van ECOstyle. 

TRAKTATIE voor de hond perfect bij HUID + VACHT
TRAKTATIE voor de hond perfect bij SPIEREN + GEWRICHTEN
TRAKTATIE voor de hond perfect bij MAAG + DARM
 

Dagelijks cadeautje voor honden met een gevoelige huid en vacht

Voor de hond met een gevoelige huid en vacht is deze passende traktatie. ECOstyle Huid + Vacht is een dieetvoeding ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoening en overmatige haaruitval. Neem voor advies gerust contact op met onze voedingsdeskundige via natuurlijk@ecostyle.nl

Speciaal voor honden met een gevoelige spijsvertering

Speciaal voor de hond met een gevoelige spijsvertering deze passende traktatie. Perfect passend bij Maag + Darm dieetvoeding. Aan Maag + Darm  is een kruidenreceptuur van meer dan 10 verschillende soorten toegevoegd. Elk kruid heeft zijn eigen, specifieke werking op het lichaam en de gezondheid. De combinatie van alle soorten samen maakt de werking nog effectiever.

Een smakelijke traktatie voor honden met gevoelige spieren en gewrichten

Deze speciale traktatie van ECOstyle past perfect bij Spieren + Gewrichten dieetvoeding en geeft ondersteuning bij gewrichtsproblemen. De speciale ingrediënten in Spieren + Gewrichten ondersteunen de gezondheid van de gewrichten bij slijtage (osteoartritis) en dragen bij aan de opbouw van kraakbeen.

Hoera! Iets lekkers voor je kat met aangepast dieet

Ook een kat met een aangepast dieet wil je zo af en toe verwennen. Daarom heeft ECOstyle nu 'gezonde kattensnoepjes'. TRAKTATIE voor je kat past perfect bij de dieetvoeding van ECOstyle. 

TRAKTATIE voor de kat perfect bij HUID + VACHT
TRAKTATIE voor de kat perfect bij SPIEREN + GEWRICHTEN
TRAKTATIE voor de kat perfect bij BLAASGRUIS 
TRAKTATIE voor de kat perfect bij OVERGEWICHT

Goed voor je kat met een gevoelige huid of vacht

Een kat met huid- en vachtproblemen verdraagt niet alle traktaties. Daarom is er speciaal voor de kat met een gevoelige huid en vacht deze passende traktatie. Dat wordt smullen! Huid + Vacht kattenvoedingmet goed verteerbare ingrediënten ondersteunt actief de spijsvertering en daarmee de huid.

Lekkers voor katten met stijve spieren en gewrichten

Heeft uw kat pijn bij bewegen en wordt hij steeds stijver? De speciale ingrediënten in Spieren + Gewrichten ondersteunen de gewrichten bij slijtage (osteoartritis) en dragen bij aan een blijvende mobiliteit. Gelukkig is er ook een ECOstyle traktatie die perfect past bij Spieren + Gewrichten dieetvoeding. 

Traktatie voor katten met (een gevoeligheid voor) blaasgruis

Deze speciale traktatie van ECOstyle past perfect bij Blaasgruis dieetvoeding voor de kat. Blaasgruis volledige dieetvoeding voor de kat helpt al aanwezig blaasgruis (struviet) te verminderen en voorkomt de vorming van blaasgruis door de urineverzurende werking. 

 

Extraatje voor katten die gewicht moeten verliezen

Mis je actie bij je kat? Laat hem een gezond gewicht bereiken. ECOstyle's dieetvoeding Overgewicht stimuleert afvallen en zorgt voor een verzadigd gevoel. Zonder verlies van spiermassa. Met Traktatie Overgewicht geef je hem toch zo nu en dan gerust iets lekkers.

FAQ ECOstyle Traktatie

Hoe vaak per dag mag ik de traktaties aan mijn hond geven?

De traktaties zijn echt als tussendoortje bedoeld. Als je per keer 2 tot 3 stuks geeft en dat een paar keer per dag doet, dan zal je hond daar zeker van genieten en zal het een echte traktatie zijn en blijven.

Ik zag de traktaties van ECOstyle, maar mijn hond mankeert niets. Hebben jullie ook voor hem wat lekkers?

Je kunt zonder probleem de hond één van de soorten traktaties geven die bij de dieetvoeding passen, dat is geen enkel probleem! Alle ECOstyle traktaties passen ook prima bij Junior, Adult en Senior hondenvoeding. Veel plezier bij het trakteren van uw hond! 

Hoeveel kost ECOstyle Traktatie?

De consumentenadviesprijs van ECOstyle Traktatie is €3,49 per zakje.

Mijn kat krijgt voeding van de dierenarts tegen blaasgruis. Mag ik dan wel de traktatie ‘Blaasgruis’ aan mijn kat geven?

Jazeker. De Blaasgruis traktatie past prima bij brokjes die het blaasgruisprobleem aanpakken. De traktatie is ontwikkeld om te kunnen combineren met de ECOstyle Blaasgruis dieetvoeding, maar kan ook goed naast een andere blaasgruis dieetvoeding gebruikt worden, zoals die van de dierenarts. 

Mijn kat is echt te dik, ze krijgt daarom sinds kort Overgewicht brokjes en vlees van jullie. Als ik haar daar een traktatie naast zou geven, wat ik superleuk zou vinden, moet ik haar dan minder voer geven? Anders groeit ze misschien weer!

Nee hoor, dat is niet nodig. Je geeft de Overgewicht traktatie een paar keer per dag, waarbij je de kat bijvoorbeeld 2 stuks van de traktatie kunt geven. Dat heeft geen invloed op de voeding of het gewicht, de kat zal verder gaan afvallen naar het gewenste gewicht.

Mijn kat had jarenlang een slechte huid. Sinds hij Huid + Vacht eet (nu 2 maanden) gaat het een stuk beter. De vacht krijgt glans en de plekjes zijn zo goed als verdwenen. Wij zijn daar natuurlijk erg blij mee. Hij krijgt verder niks anders dan die brokjes, want we willen niet dat het weer fout gaat. Wij twijfelen daarom wel of wij de traktaties echt kunnen geven. Wat is uw advies?

De Huid + Vacht traktatie past perfect bij de Huid + Vacht voeding, bij de ontwikkeling van de traktatie is daar goed rekening mee gehouden. Je kunt zonder probleem uw kat verwennen met de Huid + Vacht traktatie!

Zoekveld