0 Vergelijken

Emelten in het gazon?

Lees hier ons manifest

Je ziet het misschien niet, maar nu, op dit exacte moment, gebeurt er van alles in je tuin. En niet alleen in je tuin; ook in de planten op je balkon, of in die boom langs de kant van de weg.

Miljarden kleine tuiniers werken heel hard om dat stukje natuur in vorm te krijgen. Ze ruimen het op, voeden het met bacteriën, schrikken indringers af of eten ze op. Microben, insecten, wormen, schimmels; ze werken allemaal heel hard om een natuurlijke balans te herstellen en ondersteunen. Om ervoor te zorgen dat de bodem voedzaam is. Om je planten te laten bloeien. Je gazon groen te houden. Om te dienen en te beschermen.

We noemen deze kleine tuiniers: #TeamNature en jij kunt je bij hen aansluiten. Met ECOstyle kun je je aansluiten bij #TeamNature en met deze kleine tuiniers samenwerken aan een vruchtbare bodem en effectieve bescherming voor een prachtige, sterke natuurlijke tuin.

Want bij ECOstyle werken wij enkel en alleen met stoffen van natuurlijke oorsprong. We gebruiken geen chemicaliën of andere nare dingen, we werken alleen met wat de natuur ons geeft. De kleine tuiniers, hun geheime wapens en hun ervaring. Wij werken met #TeamNature. En we nodigen jou uit om dat ook te doen!

Door je aan te sluiten bij #TeamNature werk je samen met de natuur aan een prachtige tuin en een natuur die mooi in balans is. Een natuur waar je met volle teugen van kunt genieten. Nu, en in de toekomst.

Join #TeamNature.

 

Aaltjes tegen emelten kopen?

Aaltjes tegen emelten en aaltjes tegen engerlingen kan je eenvoudig via onze webshop kopen. ECOstyle heeft aaltjes tegen vele plaaginsecten in de tuin. Emelten bestrijden met aaltjes is de meest duurzame en natuurlijke manier die er is. Je schaadt het milieu en de natuur niet. Aaltjes zijn volkomen veilig voor (huis)dieren, bijen en mensen, een betere keuze voor het bestrijden van emelten zal je niet vinden!

Aanbevolen PRODUCTEN