0 Vergelijken

Gezonde planten voor in huis!

Net zoals mensen, hebben planten ook voeding nodig om te kunnen leven. Het is bewezen dat kamerplanten mensen blij maken, de leefomgeving gezond en de juiste vochtbalans in huis. Veel mensen denken dat een plant met alleen water prima kan overleven, maar je zult zien dat na verloop van tijd een plant gebreksverschijnselen begint te tonen als gele bladeren, bruine bladeren of zelfs afsterft.

Top 5 gezonde planten voor in huis

  • De goudpalm

De goudpalm staat met stip op nummer 1 als luchtzuiverende plant voor in huis. De areca palm komt van oorsprong uit de tropische wouden van Zuid-Oost Azië. Je verzorgt de plant door het niet te lang in direct zonlicht te zetten, maar wel op een lichte plek. Voor het raam in het noorden of bijvoorbeeld 3 meer van het raam in het zuiden is een prima plek. Deze luchtzuiverende topper houd van water, zorg ervoor dat de potgrond altijd lichtvochtig houdt. Houd je goudpalm gezond en groeiend door 1x per week ECOstyle kamerplanten voeding te geven.

  • De blauwvaren

Een goede nummer 2 is de blauwvaren. Ook een gezonde plant en een luchtzuiverende plant voor in jouw huis is de blauwvaren. Je kunt de blauwvaren ook perfect in de slaapkamer zetten of in kantoor. Hij houdt namelijk van schaduw. Je verzorgt de blauwvaren door vooral in de lente en zomer royaal water te geven, maar geef ‘m geen natte voeten. Houd je blauwvaren gezond en groeiend door 1x per 2 weken ECOstyle kamerplanten voeding t geven.

  • De monstera deliciosa

Een hele hippe en ook luchtzuiverende plant is de gatenplant monstera deliciose. Hij staat prachtig in elke hoek van de kamer, en hij vind een beetje schaduw of een beetje licht geen probleem. Zet ‘m alleen niet in het directe zonlicht. Geef deze gezonde plant voor in huis eens per week een beetje kamerplanten voeding van ECOstyle en hij zal naar hoge hoogtes klimmen!

  • Calathea

Hij is prachtig… maar deze luchtzuiverende diva-plant heeft wel wat extra verzorging van je nodig om jouw klimaat in huis naar topconditie te brengen. De luchtzuiverende calathea is een echte eye-catcher en je verzorgt deze gezonde plant door haar in de (half)schaduw te zetten en zeker niet in direct zonlicht. Zet de calathea op een warme plek en geeft regelmatig water, ze houdt van hoge luchtvochtigheid. Geef deze luchtzuiverende plant 1x per week kamerplanten voeding van ECOstyle en deze diva zal blij zijn.

  • Lepelplant

Misschien wel de meest bekende luchtzuiverende plant: de lepelplant. Het is een mooie plant die witte bloemen geeft. Geef regelmatig kleine beetjes water, want deze gezonde plant houdt van vocht. Zet deze plant op een warm plekje, uit de zon. Geef de lepelplant eens per week een scheutje kamerplantenvoeding van ECOstyle en geniet van de pracht!

Aanbevolen PRODUCTEN
€ 4,99
€ 5,99
€ 4,99
€ 21,95