0 Vergelijken
Onkruid

Wil jij ook een mooi schoon terras zonder onkruid? ECOstyle biedt de beste oplossing voor het natuurlijk bestrijden van onkruid tussen je bestrating. Gebruik Ultima voor het snel en effectief verwijderen van onkruid. 100% biologisch afbreekbaar.

Waarmee verwijder ik onkruid tussen de bestrating? 

Het onkruid tussen tegels en stenen handmatig weghalen is een arbeidsintensieve klus. Gebruik je liever een ecologisch bestrijdingsmiddel? Kies dan voor Ultima van ECOstyle. Ultima is een ecologisch bestrijdingsmiddel voor onkruid, mos en algen en zorgt ervoor dat ook de wortels afsterven en je binnen 3 uur al resultaat ziet.

Hoe voorkom ik onkruid op mijn terras? 

De basis voor een onkruidvrije bestrating is het aanleggen van een stevig zandbed voordat er bestraat wordt. Heb je te maken met bestaande bestrating? Zorg ervoor dat je onkruid regelmatig met wortel en al verwijdert. Dit voorkomt doorgroeien. Kies je voor grote tegels? Dan heb je een stuk minder voegen en dus minder kans op onkruid. Of gebruik voegmortel. Door de voeg af te sluiten blijft het terras of de bestrating voor langere tijd onkruid vrij.

Onkruid bestrijden met ECOstyle Ultima

How-To Video

Hoe je eenvoudig onkruid kunt verwijderen van je terras of balkon. Je ziet het in bovenstaande video!

Onkruid? Gebruik geen chloor en azijn

Je ziet nog steeds dat mensen chloor of azijn gebruiken om onkruid te bestrijden. Hier zijn we kort in: niet doen! Chloor en (natuur)azijn maakt veel meer kapot dan alleen het onkruid. Ze doden het belangrijke bodemleven dat juist zorgt voor de biodiversiteit in de jouw tuin. ECOstyle heeft een oplossing die werkt op basis van pelargonzuur. Pelargonzuur is een organisch vetzuur van plantaardige oorsprong. Pelargronzuur is onschadelijk voor zoogdieren en het bodemleven. De stof is van nature aanwezig in bijvoorbeeld geraniums en is geschikt voor het bestrijden van distels, paardenbloem, netels, kweekgras, breedbladige onkruiden, mos en algen. Daarnaast bevat het middel van ECOstyle een worteldoder, zodat niet alleen het zichtbare deel van het onkruid afsterft, maar ook het gedeelte onder de grond. 

Aanbevolen producten
€ 8,49
€ 5,99
€ 9,95
€ 8,95