0 Vergelijken

Planten verzorgen

Planten zijn net mensen; met de juiste basis en voeding, groeien en bloeien ze gezond. Op je terras en balkon heb je behoefte aan mooie potten met nog mooiere planten, om de plek sfeervol aan te kleden. ECOstyle heeft diverse producten voor het groene plezier op je terras of balkon. Potplanten geef je de juiste basis met onze duurzame veenvrije potgrond en voed ze ecologisch verantwoord met ECOstyle's organische vloeibare potplantenvoeding. Heb je planten in potten? Geef ze wekelijks water, vooral als de potten niet aan regenwater kunnen komen. 

Groene aanslag tegels verwijderen

Niet is fijner dan een goed onderhouden terras. ECOstyle helpt jou met dit onderhoud. Last van groene aanslag op de tegels? Met terrasreiniger van ECOstyle kun je groene aanslag gemakkelijk verwijderen en geniet je snel van een schoon terras. Groeien er kleine plantjes tussen de tegels? Je hebt waarschijnlijk last van onkruid. Gebruik hiervoor geen gevaarlijke chemische producten, maar kies voor 100% natuurlijke onkruidbestrijding van ECOstyle. Met Ultima verwijder je onkruid en mos op ecologische wijze.

Heb je planten in pot op je terras of balkon? Natuurlijk zullen je planten goed groeien met alleen water, maar met extra voeding laat je deze planten stralen. Kies bijvoorbeeld voor de potplantenvoeding van ECOstyle Extra voeding zorgt voor een volle en groene plant met een stuk meer bloemen. Wil je jouw planten optimaal verzorgen? Gebruik dan de producten van ECOstyle.

Onkruid verwijderen tussen tegels, onze tips

Onkruid tussen de tegels valt niet altijd te voorkomen. Vooral met warm en regenachtig weer, schiet het onkruid tussen de tegels vandaan. Regelmatig een bezem over je terras, zorgt ervoor dat zaadjes van onkruid niet kunnen ontkiemen. Groeit er inmiddels toch een plantje tussen je stenen, dan kan je het er met de hand uithalen of je spuit onze ecologisch verantwoorde en biologisch afbreekbare Ultima onkruidbestrijding. Ook mos bestrijden tussen de tegels kan prima met Ultima.

Onkruidbestrijding

Er zijn veel soorten onkruidbestrijding in omloop. Azijn wordt veel gebruikt voor het bestrijden van groene aanslag en onkruid, helaas verzuur je hiermee de bodem. Ultima onkruidbestrijding en Terrasreiniger zijn snel biologisch afbreekbaar en geven geen schade aan bodem en bodemleven. Glyfosaathoudende producten zijn slecht voor nuttige insecten als bijen, het bodemleven en het is lastig af te breken door de natuur. Kies liever voor natuurlijke, ecologisch verantwoorde en biologisch afbreekbare producten om de impact op de natuur minimaal te houden.

Blog Links

aanbevolen producten