Stage online marketing:

social media & content marketing

Vind jij het leuk om met Social Media bezig te zijn, schrijf je makkelijk nieuwe teksten en ben je ook nog eens goed in video en foto’s bewerken? Of wil je dit heel graag leren? Dan ben jij de persoon die we zoeken voor de stage Social Media & Content Marketing!

Wat ga je doen

Als onze Social Media & Content Marketing stagiair krijg je een leuke en leerzame stage in een enthousiast team. Jij helpt ons met verschillende activiteiten, zoals: 

  • Content creatie voor verschillende doelgroepen (tuin en dier)
  • Social Media activatie voor traffic naar onze website
  • Maken van gave foto’s, animaties en video’s

Wie zoeken wij?

  • Jij bent bezig met een HBO-opleiding in de richting communicatie, CMD, design en/of marketing;
  • Jij hebt er nu al zin in om aan de slag te gaan met tekst, afbeeldingen en video’s;
  • Jij krijgt energie van het maken van content (foto/video/tekst) en bent vooral ook nieuwsgierig naar het effect van (online) campagnes;
  • Jij bent echt een pro-actieve doener;
  • Bij voorkeur heb je al ervaring met bewerkingsprogramma’s voor foto’s en video’s zoals Photoshop, InDesign en Illustrator, iMovie.

Wij zijn vooral op zoek naar iemand die enthousiast is en graag verschillende dingen tegelijk oppakt! Wij verwachten niet dat je alles al weet en wij zullen je hier zeker in ondersteunen, zolang je maar veel wilt leren!

Waarom hoef je geen seconde te twijfelen?

✓ Werken voor een organisatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan;

 De mogelijkheid om veel te leren bij het doorvoeren van een consistente merkbeleving in alle communicatie uitingen;

Je kunt een mooie bijdrage leveren aan een ambitieuze, succesvolle organisatie. Je krijgt bij ons de kans je talenten verder te ontwikkelen; 

✓ Natuurlijk ontvang je een passende stagevergoeding.

Reageren of meer informatie

Wil je meer weten over deze stage of ECOstyle, neem dan contact op met Francisca Smeenge via f.smeenge@ecostyle.nl of het algemene telefoonnummer 0516-432122. Wil je direct reageren, stuur dan je motivatie en CV vóór 12 juli aanstaande naar  f.smeenge@ecostyle.nl.

Zoekveld