Menu
/upload/images/Dier/Proefzakje-OerBalans-poeder.jpg

Proefzakje OerBalans poeder

Bekijk reviews

OerBalans bevat hoogwaardige kruiden, essentiële vitamines en mineralen en is dé aanvulling voor paarden! Wist je dat OerBalans ook dé onmisbare ondersteuning geeft aan paarden met zomerkriebels?

✓ Bevat hoogwaardige kruiden
✓ Met essentiële mineralen, vitamines en sporenelementen
✓ Voor een goede afvoer van afvalstoffen

Lees meer
Assortiment: Aanvullende diervoeders
Toepassing: Spijsvertering, Stofwisseling, Huid en vacht, Weerstand
Ingrediënt(en): Brandnetel, Rozemarijnbladeren, Heermoes, Zoethoutwortel, Cichoreiwortel , Mariadistel, Kalkwier, Calciumnatriumfosfaat, Natriumchloride, Magnesiumoxide, Wortels, Zeewier, Moutkiemen, Tarwegries, Appelpulp, Gist
Vorm: Poeder
Dosering:

Let op: maximaal twee zakjes per klant. Vragen? Neem dan contact op!

Maximale afname: 2 st.
1,99
Verpakkingsformaat: Proefzakje
Proefzakje OerBalans poeder
1,99 incl. BTW
Voeg toe Voeg toe
Proefzakje OerBalans poeder is toegevoegd aan winkelwagen

Onmisbaar in elk paardenrantsoen

Extra effectief bij zomerkriebels

Let op: maximaal twee zakjes per klant. Vragen? Neem dan contact op!

In veel weilanden groeien tegenwoordig weinig kruiden, terwijl kruiden onmisbaar zijn voor een goed paardenrantsoen! OerBalans is de ontbrekende schakel. Dit kruidenmengsel stimuleert een goede afvoer van afvalstoffen. De combinatie van hoogwaardige kruiden, vitaminen, mineralen en sporenelementen in OerBalans ondersteunt de stofwisseling, spijsvertering en het immuunsysteem. Paarden zitten letterlijk goed in hun vel dankzij een prachtig glanzende vacht! 

Zomerkriebels

Paarden zijn van nature gevoelig voor de ontwikkeling van een verstoorde spijsvertering en stofwisseling door verhoogde stress, verkeerde voeding of overbelasting. Dit is vaak te zien aan een doffe vacht of gevoelige huid. OerBalans is voor het behoud van een optimale stofwisseling en ideaal voor paarden waarbij de weerstand wel wat steun kan gebruiken. OerBalans is dan ook erg effectief bij paarden met zomerkriebels. Doordat het lichaam de afvalstoffen beter kwijt kan raken, heeft een paard minder kriebels in de zomer. Het natuurlijk herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund, waardoor een paard letterlijk stralend in zijn vel komt te zitten!

> Bekijk hier alle ervaringen met OerBalans

Een proefzakje is ideaal om je paard OerBalans te laten proeven. Begin met een kleine hoeveelheid zodat je paard rustig kan wennen!

Voeradvies Normale belasting Verhoogde belasting
Paard  600 kg 80-120 g 120-160  g
Pony/Paard 400-600 kg 70-90 g 90-120 g
Pony 150 - 300 kg 50-70 g 70-90 g
Veulen 50-80  

 

Verkooppunten

Proefzakje OerBalans poeder koop je o.a. bij deze winkels
Reviews
Lees hier wat anderen van het product vinden
3 beoordelingen
6 beoordelingen
0 beoordelingen
1 beoordeling
0 beoordelingen
3.8
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Door: B Bogaarts Beoordeeld met:
Beoordeeld op 23 maart 2020
Door: Helen Veldman Beoordeeld met:
Beoordeeld op 07 maart 2020 Wij willen onze paarden zo natuurlijk mogelijk voeren, ze staan in de winter en in de zomer de nachten wel op stal maar hebben 24/7 beschikking over ruwvoer. Omdat je nooit voor 100% aan alle vitaminen, mineralen en kan voldoen gezocht naar een product die dat tekort aanvult. Uitgekomen bij OerBalans van Ecostyle. Proefzakjes besteld omdat je wel wil weten of de paarden het graag eten (poeder) en dat doen ze! Anders is het ook nog in brokjes vorm verkrijgbaar. Omdat we erg veel vertrouwen in het product hebben, gaan we het nu bestellen en dagelijks aan hun rantsoen toevoegen. Ik wil best over aantal weken/maanden gebruik doorgeven hoe het bevalt en wat we aan onze paarden zien en merken.
Review schrijven Toon alleVerberg reviews
Een review achterlaten voor Proefzakje OerBalans poeder