0 Vergelijken
Onkruid in de moestuin

Zie jij planten in je moestuin die niets met groente of fruit te maken hebben? Grote kans dat dit onkruid is. ECOstyle heeft de juiste oplossingen voor jou om onkruid in de moestuin te voorkomen en te bestrijden. Verwijder het handmatig of gebruik ons 100% ecologisch middel Ultima. Hiermee ben je snel en duurzaam van het onkruid af.

Onkruid verwijderen in de moestuin

Veelvoorkomend onkruid in de moestuin zijn brandnetel, paarde- en boterbloem. Door het verwijderen van onkruid krijgen planten in de moestuin meer licht, vocht en voeding. Met als resultaat een prachtige moestuin met een gezonde oogst. Verwijder het onkruid handmatig door te wieden of te schoffelen. Vele soorten onkruid zijn echter hardnekkig. Verwijder en bestrijd daarom tijdig met Ultima.

Onkruid in de moestuin 

Vers geplukte boontjes, een zomer lang geurige takjes basilicum of heerlijke zoete aardbeien. Een moestuin hebben en onderhouden is heel leuk, maar het is ook veel werk. Door onkruid al vanaf het begin van het voorjaar te verwijderen, krijgen planten meer kans om goed te groeien. Bovendien hou jij meer tijd over om van je moestuin te genieten.
 

 

Hoe verwijder ik onkruid in de moestuin? 

Door regelmatig te schoffelen blijft de grond mooi los en haal je onkruid er makkelijk uit. Heb je last van hardnekkig onkruid? Gebruik dan een schep om de wortels ook helemaal te verwijderen. Komt het onkruid toch regelmatig terug, verwijder het dan met ons 100% biologisch afbreekbaar middel Ultima. Effectief en snel van blad tot en met wortel. Speciaal voor het zeer hardnekkige onkruid zevenblad ontwikkelde ECOstyle Ultima tegen zevenblad. Let op: je mag Ultima alleen gebruiken voordat de gewassen opkomen. 

Hoe voorkom ik onkruid in de moestuin? 

Begin bij de bodem. Een goede structuur en zuurtegraad (pH) zijn de basis voor een mooie moestuin met een goede oogst. Doe vooraf onze pH-Bodemtest om de zuurtegraad te meten. Is de grond te zuur? Gebruik dan AZ-Kalk van ECOstyle. Door het bemesten met Moestuin-AZ krijgen groenten en kruiden alle benodigde voedingstoffen die ze nodig hebben. ECOstyle heeft nog meer producten voor een geslaagde oogst. Bekijk ons volledig moestuin assortiment

Alles voor een gezonde moestuin
€ 9,95
€ 4,99
€ 17,75
€ 9,45