0 Vergelijken
Katten en honden

Wil jij geen katten en honden in je moestuin? ECOstyle biedt jou de juiste oplossingen voor het 100% natuurlijk verjagen van katten en honden in je tuin. De Cat & Dog free is een apparaatje waarmee je katten en honden met een zeer hoog geluid verjaagt. Dit geluid is niet of nauwelijks hoorbaar voor mensen en ook onschadelijk voor kinderen en huisdieren. De natuurlijke korrels van KattenSchrik weren katten op basis van geur.

Overlast door katten en honden

Overlast door loslopende honden in je (moes)tuin is over het algemeen een stuk minder dan bij katten, ze blijven doorgaans netjes op het eigen erf. Bij katten is dat helaas anders, zij hebben een ruim leefgebied en beperken zich niet tot je eigen achtertuin. Naast dat ze op vogels jagen, wordt het poepen in de tuin en in zandbakken als de grootste overlast gezien.

Waarmee verjaag ik katten en honden? 

Katten en honden van anderen zie je liever niet in je tuin. Vooral in de maanden dat je lekker buiten zit of in de tuin bezig bent, ervaar je de grootste overlast. De meest effectieve manier voor het verjagen van katten en honden is onze Cat & Dog free. Dit apparaatje heeft een sensor die tot 12 meter afstand beweging waarneemt. Is er beweging, dan zendt het apparaat een ultrasoon geluid uit waar de katten en honden een hekel aan hebben. Dit is een geluid met een zeer hoge frequentie (trilling) en niet of nauwelijks hoorbaar voor mensen. Met deze methode van verjagen, veranderen de dieren hun bewegingspatronen en vertrekken ze naar andere plekken. De Cat & Dog free werkt op batterijen en is veilig voor kinderen, vogels en vissen.

Onze KattenSchrik is een natuurlijke strooikorrel met geur waar katten een hekel aan hebben. Het voorkomt dat katten hun territorium afbakenen en maakt bestaande territoria onaantrekkelijk waardoor deze worden gemeden. Binnen twee weken betreden de katten dit gebied niet meer. KattenSchrik wordt toegepast in de sier- en moestuin en op plaatsen die veel door katten worden bezocht, zoals vogelvoederplaatsen en losgemaakte tuingrond. De korrels zijn 100% natuurlijk en waterbestendig. 

Verjaag katten en honden met Cat & Dog free

Zijn katten en honden schadelijk voor mijn planten? 

Katten en honden zijn niet direct schadelijk voor planten. Maar door het rennen en graven in de tuin kunnen planten wel beschadigen. Heb je zelf geen hond of kat? Verjaag ze 100% natuurlijk en zonder gif met ECOstyle producten.

Hoe voorkom ik katten en honden in mijn tuin? 

Vooral katten houden van losse (zand)grond, omdat ze hier makkelijk hun behoeften in kunnen doen. Zorg daarom voor bodembedekkers en goed aangedrukte grond. Ook zijn er planten, zoals de geranium of citroenverbena, waar katten een hekel aan hebben.  

Meer verjagen en bestrijden
€ 17,94
€ 37,95
€ 9,99
€ 8,95