0 Vergelijken
Groene Planten

Het hele jaar door genieten van groenblijvende planten in je siertuin, zoals buxus, coniferen en rhododendrons? ECOstyle biedt de beste producten om groenblijvende planten natuurlijk en effectief te bemesten. Onze organische Hagen-AZ is geschikt voor alle soorten hagen en geeft ze mooie groene bladeren en sterke wortels. Ook heeft ECOstyle voeding voor specifieke groene planten, helemaal afgestemd op de behoefte van de plant. Waaronder Rhodo & Azalea-AZBuxus-AZConiferen & Taxus-AZ en Siergras & Bamboe-AZ.

Groenblijvende planten 

Ook in het najaar en in de winter groene planten? Het kan! Groenblijvende planten zorgen in de zomer voor een mooie kleurvariatie in je siertuin. Wanneer andere planten in de winter verkleuren, hun bladeren verliezen of tot de grond afsterven, geven groenblijvende planten je tuin juist een mooie groene uitstraling. 

Waarom moet ik mijn groenblijvende planten bemesten? 

Planten halen hun voeding uit de bodem. Vaak is dit niet genoeg om weerbaar te blijven tegen ziekten en plagen. Door extra voeding te geven krijgen jouw groenblijvende planten een sterker wortelstelsel. Hierdoor nemen ze beter water en voedingsstoffen op, groeien ze beter en krijgen ze een mooie diepgroene kleur. Voor groenblijvende klimop en hagen adviseren wij Hagen-AZ. Dit is een organische meststof en rijk aan stikstof. Dit zorgt voor een prachtige groene kleur. Voor skimmea kun je Vaste planten-AZ gebruiken. ECOstyle ontwikkelde verschillende meststoffen voor groenblijvende planten, speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van de plant, waaronder Rhodo & Azalea-AZBuxus-AZConiferen & Taxus-AZ en Siergras & Bamboe-AZ

De speciale AZ-meststoffen van ECOstyle zijn verrijkt met micro-organismen. Deze gepatenteerde organismen, ProtoPlus®, zorgen voor een betere opname van voedingsstoffen uit de bodem. Daarnaast zijn er extra mycorrhiza-schimmels toegevoegd. Deze schimmel verbetert het wortelstelstel waardoor de groene plant meer water en voedingsstoffen opneemt zodat de bladeren in topconditie blijven!

Onze universele Tuinmest zet je breed in en heeft een langdurige werking voor groene en bloeiende planten in gazon, moestuin en siertuin.  

Wist je dat

  • Een goede bodem en de juiste zuurgraad essentieel is voor het goed groeien en bloeien van groenblijvende planten?
  • Wanneer de bodem te zuur is, je deze met onze AZ-Kalk  op peil houdt?
  • ECOstyle een handige pH-Bodemtest heeft? Hiermee meet je heel eenvoudig de zuurgraad. 
  • Bij vorstschade aan je planten, de kans groot is dat ze in het voorjaar weer uitlopen?
New media
Aanbevolen PRODUCTEN
€ 9,95
€ 4,99
€ 7,99
€ 4,99