0 Vergelijken
Coniferen

Geef je coniferen de juiste verzorging voor sterke en diepgroene hagen. ECOstyle heeft de juiste oplossing voor het natuurlijk bemesten van je coniferen. Coniferen & Taxus-AZ is verrijkt met een unieke mix van bacteriën en schimmels en geeft de conifeer meer weerstand. Oók in de winter!​

Coniferen in je tuin 

Coniferen zijn zeer geschikt om een natuurlijke heg mee te maken. Wist je dat er wel 600 verschillende soorten coniferen zijn? En dat de naam conifeer, kogeldrager betekent? De meeste coniferen blijven in de winter groen en zijn dan een echte blikvanger in de tuin. Ze zijn winterhard, oersterk en groeien snel. Coniferen zijn er in vele kleuren. Je hebt ze van blauwgroen, geelgroen tot diepgroen.

Tips voor een diepgroene coniferenhaag

  • Geef nieuw aan te planten coniferen een goede start met Plantaarde. Dit zorgt ervoor dat wortels sterk groeien en vertakken in de rulle grond.
  • Bemest 2 x per jaar met Coniferen & Taxus-AZ. Hiermee geef je ze extra voeding die nodig is om de conifeer meer weerstand te geven en die mooie diepgroene kleur te geven.
  • Snoei de conifeer eind mei/begin juni, vóór de langste dag. Snoei in augustus opnieuw om hem mooi de winter in te laten gaan. 
New media
Aanbevolen PRODUCTEN
€ 4,99
€ 7,99
€ 8,25
€ 4,99