U bent hier

Soepele spieren

Hieronder lees je de ervaringen met ProMotion. 
Wil je contact met iemand van de onderstaande ervaringen of heb je vragen over ProMotion? Neem dan contact met ons op.

Je bestelt ProMotion bij jouw verkooppunt of online in onze webshop.

ervaring_promotion_kim_jacobi.jpg

Je voelt meteen dat het warm wordt en dat het stijve gevoel verdwijnt

Kim Jacobi is ProMotion jaren geleden gaan gebruiken op advies van de sportmasseur voor haar paarden, daarnaast gebruikt ze het zelf ook. "Mijn sportmasseur geeft aan waar op dat moment de spieren ProMotion nodig hebben. Na een intensieve training smeer ik op die spierzones ProMotion. Dit doe ik voor een beter herstel en duurzaamheid van de spieren. Ik merk dat mijn paarden de dag erna nooit stijf zijn. `s Zomers doe ik vaak een klein scheutje ProMotion door het water waar ik de paarden mee af spoel. Zo geef je de spieren van je paard een fijne verzorging na een training. Wanneer ik zelf last heb van stijve spieren, smeer ik ProMotion op de probleemzone. Je voelt meteen dat het warm wordt en dat het stijve gevoel verdwijnt."

Meer informatie over ProMotion

leslie_agricola.jpg

Gemakkelijk en snel resultaat

Fetze Schotanus en Leslie Agricola gebruiken al enkele jaren ECOstyle ProMotion bij hun Friese dressuur- en tuigpaarden. ''Na een zware training of een lange zware concours dag merkten wij dat onze paarden de daarop volgende dagen niet lekker in hun vel zaten. Bij een volgende training voelden ze minder lenig en soepel aan. Na verschillende andere middelen gebruikt te hebben, kwamen we uit bij ProMotion. Verpakt in een handige spuitbus is dit gemakkelijk aan te brengen op het paard, zonder je eigen handen vuil te maken! Al vrij snel na het aanbrengen zie je dat het middel begint te werken, waarna je de volgende dag of die dag erna weer fijn kunt rijden op een soepel, lenig, los paard! Het bracht ons zelfs naar het noordelijk damesklasse kampioenschap en het Nederlands kampioenschap!''

Meer informatie over ProMotion

ervaring_promotion_els_driehuyzen.jpg

Na de cross de doorbloeding stimuleren

Els Driehuyzen crosst met haar paard Bolanitas op 2* niveau. "Na de cross behandel ik de benen van Bolanitas met ProMotion om de doorbloeding te stimuleren en het herstel te bevorderen." 

Meer informatie over ProMotion

Zoekveld