U bent hier

ECOstyle Ambassadeurs

Met trots presenteren we onze ambassadeurs: Grand Prix-dressuuramazones Laura Zwart en Yvonne Snieder en internationaal eventingamazone Els Driehuyzen! Beide dressuurdames komen uit in de wedstrijdsport t/m de Grand Prix. Ze maken ze hun toppers vaak al van jongs af aan klaar voor het hoogste niveau. Zulke professionele amazones ondersteunen wij graag en Laura en Yvonne zijn beide fan van de producten van ECOstyle! Ze sluiten zich aan bij Els Driehuyzen, die al een jaar trotse ambassadeur van ECOstyle is! Ook Els is een kei in het opleiden van jonge spring- en eventingpaarden naar hoog niveau en een stoere ambassadeur. 

Els Driehuyzen

els-2-web_0.jpg

Even voorstellen: Els Driehuyzen

Els Driehuyzen is sinds 2017 onze trotse Eventing ambassadeur! Samen met haar paard Bolanitas start ze zowel nationaal als internationaal eventing. We stellen haar graag aan je voor!

Tien vragen aan... Els Driehuyzen

Benieuwd op welke prestatie Els het meest trots is? Of op welk paard ze altijd eens heeft willen rijden? Je leest het in het blog 'Tien vragen aan..'

Klaar voor het eventingseizoen!

Volgende week start voor ons ook het eventingseizoen. We starten 13 t/m 15 april in de CCI1* van de North Holland Horse Trails in Oudkarspel. Altijd weer een spannend moment. Zijn we er klaar voor? Hebben we genoeg getraind? Zijn we optijd uit onze wintermodus?

Laura Zwart

laura-zwart_lumen_express_web_2.jpg

Even voorstellen: Laura Zwart

Laura Zwart is een van de ambassadeurs van ECOstyle en runt haar eigen dressuurstal in het Friese Oosterwolde. We stellen haar graag aan je voor!

Tien vragen aan... Laura Zwart

Benieuwd wat Laura nog wil bereiken? En met welk paard heeft ze echt iets bijzonders? Dat lees je in 'Tien vragen aan...'

Yvonne Snieder

yvonne-snieder-web-1.jpg

Even voorstellen: Yvonne Snieder

“Aangenaam! Ik ben Yvonne Snieder en ik ben sinds 2018 een van de ambassadeurs van de paardenproducten van ECOstyle. In het Friese Donkerbroek run ik mijn eigen dressuurstal, waar ik je graag meer over vertel.

Tien vragen aan... Yvonne Snieder

Benieuwd waar Yvonne blij van wordt? En van wie ze het meeste heeft geleerd? Je leest het in 'Tien vragen aan...'.

Zoekveld