U bent hier

Gezonde spieren

Hieronder lees je de ervaringen met MagnesiumCitraat. Wil je contact met iemand van de onderstaande ervaringen of heb je vragen over MagnesiumCitraat? Neem dan contact met ons op.

Je bestelt MagnesiumCitraat bij jouw verkooppunt of online in onze webshop.

ervaring-pauline.jpg

Goede magnesiumwaarde en meer rust!

“Ik geef het nu twee weken aan mijn ruin. Zijn moeder/vriendin is helaas pasgeleden ingeslapen en ik verwachtte veel stress bij mijn ruin. Maar hij is eigenlijk heel rustig gebleven en ik denk dat dit mede door de magnesium komt!  
Uit zijn bloedwaarden kwam een keurige magnesiumwaarde en ik ga na deze pot weer even stoppen, maar ga het van de winter zeker weer bijvoeren! Niet alleen voor de magnesiumwaarde, maar ook voor de rust.” 

Pauline Orikay

Meer over MagnesiumCitraat

lumenexpress-web.jpg

Beter herstel na training en meer concentratie

“De paarden herstellen met MagnesiumCitraat beter na een training en beginnen ook fijner. Ook heb ik het gevoel dat bij een van de paarden deze op concours meer geconcentreerd en op mij gefocust is.”

Laura Zwart

Meer over MagnesiumCitraat

eventing-emmeloord-web.jpg

Soepeler en zuinig in gebruik

"Bo was wat stugger op rechts en is veel fijner nu hij MagnesiumCitraat krijgt. Hij voelt gelijk losser aan, ik kan nu ook lekker losrijden in draf. Eerder moest ik altijd in galop beginnen, maar dankzij de MagnesiumCitraat begint hij veel soepeler. Het is ook erg zuinig in gebruik, ideaal!“

Els Driehuyzen

Meer over MagnesiumCitraat

 

glorydays-web.jpg

Minder spierpijn en gemakkelijkere opstart

"Met name bij de paarden die lichamelijk wat stugger zijn, heb ik het gevoel dat ze minder last van spierpijn hebben en gemakkelijker starten met MagnesiumCitraat. Bij paarden die al heel makkelijk gaan kan ik het minder merken, maar ik denk dat deze paarden ook zeker baat hebben bij extra ondersteuning."

Yvonne Snieder

Meer over MagnesiumCitraat

Zoekveld