U bent hier

Gezonde huid

Hieronder lees je de ervaringen met CalendulaSpray. Wil je contact met iemand van de onderstaande ervaringen of heb je vragen over CalendulaSpray? Neem dan contact met ons op.

Je bestelt CalendulaSpray bij jouw verkooppunt of online in onze webshop.

ervaring_calendulaspray.jpg

Handige spuitbus en werkt snel bij mok!

Samantha van Voorst is tevreden over onze CalendulaSpray. “Ik heb de spray kort kunnen gebruiken voor de mok, daar was ze gelukkig snel vanaf! Verder hebben we het gelukkig nog niet nodig gehad. Maar ik vind de spray enorm handig in zo’n spuitbus. Niet met vieze vingers in een potje en aan de plekken. Ideaal!

Meer over CalendulaSpray

ervaring-calendulaspray.jpg

Handig in gebruik en geeft direct verlichting

Tynke Akkerman is tevreden met CalendulaSpray. "Ik vind de CalendulaSpray een super fijn product. Bij plekjes in de huid geeft het onmiddellijk verlichting en het huidherstel versnelt. En doordat het een spray is welke niet sist, is het ontzettend handig in gebruik!"

Meer over CalendulaSpray

ervaring-calendulaspray-saskia-hakze.jpg

Makkelijk op de kop te gebruiken en fijn in gebruik

Saskia Hakze heeft CalendulaSpray altijd op voorraad! "Een superfijn product omdat hij in allerlei verschillende standen te spuiten is. Wat ik ook fijn vind is dat hij een beetje vettig/ olieachtig is. Bij mijn Fjord heb ik de spray veel gebruikt als ik zijn benen had geschoren voor zijn mokplekjes die dan open waren. Ideaal omdat hij dus op de kop spuit en vettig is! Ook gebruik ik CalendulaSpray veel bij onze honden."

Meer over CalendulaSpray

''Even wennen, maar snel herstel zichtbaar''

Nadat de buurvrouw van mevrouw de Vries uit Balk CalendulaSpray op haar honden had geprobeerd, wilde zij het graag gebruiken voor de schuurplekken bij haar paard. ‘’Mijn buurvrouw heeft twee honden die beide allergisch zijn voor vlooien. Als gevolg daarvan krabben ze al snel hun huid open waardoor de jeuk alleen maar erger wordt. Toen ze CalendulaSpray had gekocht bij de agrishop hier in de buurt zag ze snel herstel van de huid en de jeuk nam af. Ze vertelde hier zo enthousiast over dat ik dacht, zou ik dit ook bij mijn paard kunnen gebruiken? Mijn paard heeft nogal last van vliegen in de zomermaanden waardoor ze altijd een vliegendeken nodig heeft. Maar door de deken krijgt ze langzamerhand kale plekken op de schouders. In het begin moest mijn paard wel even wennen aan de spray, het is toch iets anders dan bijvoorbeeld zalf. Na een week zag ik al dat de huid zich herstelde, er groeiden weer een aantal haren op de plek. Na twee weken geen deken maar wel CalendulaSpray te hebben gebruikt zijn de schuurplekken eigenlijk niet meer te zien! Ik ben van plan het volgende seizoen direct CalendulaSpray te gebruiken als ze weer kleine schuurplekjes krijgt van haar vliegendeken. Ze kan er helaas niet zonder..!”

Meer over CalendulaSpray

Zoekveld