U bent hier

Geen stress dankzij de ChillPill

Hieronder lees je de ervaringen met de ChillPill bij verschillende paarden en eigenaren. 
Wil je contact met iemand van de onderstaande ervaringen of heb je vragen over de ChillPill? Neem dan contact met ons op.

Je shopt de ChillPill bij jouw verkooppunt of online in onze webshop.

ervaring-chillpill-ben.jpg

Spanning vloeide snel weg en rustig in de trailer

Ben is zeer tevreden over de ChillPill. “Normaal is Ward onderweg in de trailerredelijk beweeglijk, vooral als we stilstaan bij verkeerslichten. Op vreemd terrein is hij vaak erg kijkerig. Ik heb de ChillPill gegeven toen we een lange reis voor de boeg hadden vanuit Limburg naar het strand. Ward was op de trailer gedurende de reis van vier uur heel rustig, het ging perfect! Tijdens het rijden in een drukke bak met veel paarden ging het super. Hij was veel alerter op mij en de oortjes steeds naar voren. De spanning vloeide snel weg. Zeer tevreden dus, echt super!”

Meer over de ChillPill.

 

ervaring-chillpill_femmy.jpg

Eindelijk rust en ontspanning in het hoofd!

Femmy heeft de ChillPill getest bij haar merrie Queen. "Wij hebben mogen ervaren hoe bijzonder de pillen zijn en wat het je paard kan opleveren. Rust en ontspanning in het hoofd! Queen is een prachtige draver, maar wel pittige en energiek. Van nieuwe en onbekende dingen wordt ze gespannen en zenuwachtig met als resultaat dat ze explosief wordt en geen rust kan vinden om hier goed mee om te gaan. Aangezien Queen al 2,5 half jaar OerBalans krijgt en de resultaten daarvan geweldig zijn, wilde ik de ChillPill zeker proberen!  Het zijn kleine pillen en kunnen gewoon door haar voer gegeven kan worden. Na het starten met de pillen veranderde Queen in gedrag. Bij dag drie merkte ik de verandering heel duidelijk.   

Stilstaan is niet Queen haar hobby, niet op de spoelplaats en zeker niet onder het zadel. Ze stond nu rustiger op de spoelplaats en leek te genieten van de poetsbeurt en aandacht. Ook  tijdens het rijden reageerde ze minder gespannen. Wanneer we eerder iets nieuws gingen leren, ging ze ‘rennen’ en voelde ik de spanning door haar lijf lopen. Dat zakte meestal wel wanneer we even bezig zijn met een oefening, maar nu was die spanning er niet.  Queen werd anders in de periode met de pillen, ze voelde en kwam rustiger over, minder zenuwachtig, minder gespannen en over de gehele linie een paard wat meer rust in haarzelf had gevonden. Hoe bijzonder!  Helaas is de pot op een gegeven moment leeg…. Na een dag of twee kwam de oude Queen weer boven. We zijn inmiddels al weer een poos verder en Queen doet het heel goed. Ze vindt sommige dingen nog steeds spannend en op deze moment zouden de pillen een uitkomst zijn om haar hier doorheen te helpen."

Meer over de ChillPill.

ervaring-chillpill_jill.jpg

De wedstrijd ging fantastisch!

Jill heeft de ChillPill gewonnen via Facebook en is razend enthousiast!” Mijn paard Ascatina Z is erg lief, maar ze heeft ook veel stress en kan soms angstig reageren. Ze heeft bij ons thuis al veel bijgeleerd, het angstig reageren is al veel verbeterd. Het enige probleem is dat ze op springconcours heel veel stress heeft. Er zijn periodes bij dat we niet eens over de eerste sprong komen. Gelukkig won ik de ChillPill! We gaven 5 dagen voor de wedstrijd elke dag 4 pillen. En, het heeft geholpen. De wedstrijd ging echt fantastisch! Ik kan het nog altijd niet vatten hoe goed de wedstrijd is gegaan. Ik ga ze zeker vaker gebruiken, als we op springconcours gaan!”

Meer over de ChillPill.

ervaring-chillpill_0.jpg

Veel relaxter tijdens de proef

De merrie van Tynke krijgt krijgt op wedstrijden veel spanning in de onderdelen die ze lastig vindt. “Ze kan deze stress dan niet goed loslaten en hoe verder de proef vordert, hoe meer stress ze opbouwt. Hierdoor kom je niet meer echt tot rijden toe in de proef. Thuis heeft ze deze spanning vrijwel niet. Ik ben een ruime week voor de wedstrijd met de ChillPill begonnen en ik merkte duidelijk dat ze de spanning makkelijker kon laten afvloeien in de proef. Ze bleef er niet in ‘hangen’. Een week later werkten de pillen nog beter. Mijn merrie heeft er duidelijk baat bij dat ze de ChillPill een ruime week voor de wedstrijd krijgt. Ze was zeer relaxt tijdens de proef en hiermee wonnen we de Z1 rubriek met twee winstpunten. De ChillPill is wat mij betreft echt een aanrader!”

Meer over de ChillPill.

ervaring-chillpill_dominique.jpg

Eindelijk rustig onderweg!

Een van de paarden van Dominique Veenstra is altijd erg onrustig tijdens het reizen. “ In het vrachtautootje begint hij de terugweg heen en weer te bonken en soms bokkesprongen te maken. Nadat hij de ChillPill kreeg zijn we gemiddeld na vier tot zes dagen weer op pad geweest. Hij stond bij korte afstanden gewoon stil en langere afstanden een stuk rustiger op de terugweg! Erg blij mee dat ik zo op een normale manier weer met hem onderweg kan, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij op de terugweg weer rare dingen gaat doen!"

Meer over de ChillPill.

ervaring_danielle-chillpill.jpg

Eindelijk geen spanning meer bij het aansingelen

Danielle van Bergen heeft de ChillPill gebruikt bij haar paard die altijd erg gevoelig reageert op de singel. “Hij heeft niet echt singeldwang, maar reageert er wel altijd wat boos en gevoelig op, hoe voorzichtig ik ook ben. We hebben al veel geprobeerd om dit te voorkomen, want ik vind het geen prettig beeld en vooral voor mijn paard niet fijn. Ik had nog niet iets gevonden wat werkt. Tot nu! Na zeven dagen de pillen te hebben gegeven merk ik duidelijk minder boosheid bij het aansingelen. Nog een paar dagen later gaf hij helemaal geen boze reactie meer bij het aansingelen, hij stond er lekker relaxt bij! Zo blij mee! Het werkt twee weken lang door na gestopt te zijn met de pillen. Een uitkomst voor paarden met singeldwang of een gevoeligheid bij het aansingelen. Ook heb ik de pillen bij een ander paard gebruikt. Deze is vooral aan de hand erg schrikkerig, bang voor enge grassprieten. ;-) Hij was duidelijk relaxter aan de hand, het schrikkerige is natuurlijk niet helemaal weg, maar de scherpe kantjes waren er duidelijk af!”

Meer over de ChillPill.

ervaring-chillpill_carly.jpg

Rustiger, beter te rijden en bij de les te houden

Carly van den Brand heeft de ChillPill getest bij haar merrie. “Ze bouwt altijd enorm veel spanning op wanneer we op wedstrijd gaan, vanaf het moment dat de knotten erin zitten begint ze met rondjes draaien in haar box, constant met haar voorbeen schrapen wanneer ze op de wasplaats staat, verschillende keren mesten. Wanneer we dan aan het losrijden zijn wordt ze zo hectisch en druk dat ik er amper aan kan rijden, in de ring verdubbelt dit gedrag.  Afgelopen zomer heb ik ChillPill getest. Ik ben 5 dagen voor de wedstrijd begonnen met het geven van de pillen. Op de wedstrijddag zelf was ze na het vlechten al een stuk rustiger, niet meer zo zenuwachtig rondjes draaien in haar stal, nog wel schrapen op de wasplaats. Tijdens het losrijden was ze nog wel kijkerig, maar sloot ze zich niet helemaal af, in de ring was ze ook rustiger, ze vond het nog wel spannend maar was beter te rijden en bij de les te houden. Het is mij zo goed bevallen dat ik zeker overweeg om de pillen te blijven gebruiken voor wedstrijden.” 

Meer over de ChillPill.

ervaring_chillpill-yvonne.jpg

Duidelijk minder stress dankzij de ChillPill

Yvonne Snieder heeft de ChillPill bij meerdere paarden gebruikt. “Een van de merries heeft onder het zadel gauw stress en kan dan paniekerig reageren. Als ze de pillen krijgt heeft ze duidelijk meer ontspanning. Ik geef het nu vooral rond wedstrijden en begin een week van tevoren, bij haar merk ik na een week duidelijk verschil. Bij een ander paard wat onrustig is tijdens het vervoer merkte ik ook duidelijk verschil. Hij heeft sowieso veel energie, maar wordt dankzij de pillen een stuk rustiger tijdens het vervoer. Hij heeft sowieso een wisselend energielevel, maar heeft zonder de pillen duidelijk meer stress. "

Meer over de ChillPill.

 

ervaring-chillpill_laura.jpg

Veel relaxter dankzij de ChillPill

Laura Zwart is heel blij met onze nieuwe ChillPill! “Een van mijn paarden is heel druk met opzadelen. Als we naar de trainingsaccommodatie toe lopen is hij heel gespannen en strak in de spieren. Het opstappen vindt hij ook spannend en de eerste vijf minuten houdt hij veel spanning. Het resultaat van de ChillPill? Hij loopt relaxed mee, ik kan makkelijk opstappen en hij heeft de eerste 5 minuten weinig tot geen spanning meer. Hij is veel relaxter. Nadat ik het een paar keer bij hem gebruikt heb, heb ik het gevoel dat hij helemaal relaxter is. Nu hij ervaren en geleerd heeft dat het allemaal niet zo spannend is. Ik blijf het zeker gebruiken! De resultaten zijn dusdanig goed, het paard is veel relaxter waardoor we veel fijner kunnen trainen wat de prestaties alleen maar ten goede komt!"

Meer over de ChillPill.

ervaring-chillpill.jpg

Duidelijker relaxter en fijner te rijden

Mendy Diesvelt heeft goede ervaringen met de ChillPill bij haar ruin Bay. Hij heeft soms stress en is dan minder fijn te rijden. Hij gaat dan kort lopen door de spanning. Toen hij de ChillPill kreeg was hij na een week duidelijk fijner te rijden en een stuk relaxter. Waar hij in de proef vaak kort ging lopen, was hij nu heel fijn in de proef. Hij was veel relaxter! Nadat ik met de pillen stopte merkte ik nog een paar dagen verschil. Ik ben erg tevreden en blijf het graag gebruiken. Ook voor mijn eventingpaard lijkt het me wel wat, ik denk dat hij het reizen met de trailer en ook de wedstrijd stressvol vindt. De ChillPill ondersteunt goed bij spanning en stress."

Meer over de ChillPill.

ervaring-chillpill-kenna.jpg

Minder gespannen

Kenna Bakker heeft de ChillPill gebruikt bij haar achtjarige ZZ-Zwaar merrie Ginfonia KB (Oscar x Welt Hit). "Ginfonia kan soms erg heet en gespannen worden op concours. Ik had eigenlijk iets nodig waar ze minder gespannen van wordt maar wel bij de les blijft. Ook mag ze zich meer focussen op concours en niet teveel afleiding zoeken op de omgeving. Een paar dagen voorafgaand het concours heb ik Ginfonia de pillen gegeven. Ik merkte wel dat ze (iets) minder gespannen was. Maar om echt een goed beeld ervan te krijgen zou ik graag de  ChillPill op langere termijn willen testen.  Dan merk ik waarschijnlijk meer verschil. Ginfonia heeft de pillen altijd probleemloos opgegeten (door het voer). Ik vind het ook handig dat jullie het in pil vorm hebben uitgegeven, erg gebruiksvriendelijk, in plaats van in poedervorm oid. 

Meer over de ChillPill.

ervaring-chillpill_monique.jpg

Veel rustiger onderweg

Monique heeft de ChillPill gebruikt bij de verhuizing van haar 25-jarige ruin Midget. "De verhuizing is super goed verlopen. Normaal is hij erg onrustig in de wagen maar hij heeft de hele weg rustig gestaan. Natuurlijk vond hij het nog steeds spannend allemaal, maar normaal is hij veel drukker. Nu op zijn nieuwe stal geeft ik hem nog dagelijks tot het potje leeg is. Ik ben er blij mee en mijn paard ook!" 

Meer over de ChillPill.

ervaring-chillpill-anuschka_0.jpg

Meer rust tijdens het rijden dankzij de ChillPill

Anuschka won een verpakking van de ChillPill via Facebook. "Ik ben enorm gek met mijn paard, maar haar stress met rijden wordt me vaak teveel. Wat meer rust met rijden zou enorm fijn zijn! Nadat ze de ChillPill een paar dagen krijgt, kon ik erg fijn rijden. Ze blijft nu veel minder in haar spanning hangen. Blij mee!"

Meer over de ChillPill.

Zoekveld