U bent hier

Ervaringen

highlight_chillpill.jpg

Ervaringen met de ChillPill

De ChillPill is een natuurlijke rustgever en maakt paarden minder stressgevoelig. Dé ondersteuning voor paarden met stress of in spannende tijden. 

Bekijk hier alle ervaringen!

hennywittenaar2.jpg

Ervaringen met DarmBalans

DarmBalans is de nazorg bij koliek. Ook na voerwisselingen, stress of infecties met als gevolg koliek, maagzweren of diarree is DarmBalans uitermate geschikt om de spijsvertering weer in balans te brengen.

Bekijk hier alle ervaringen en foto's!

pyrogenium.jpg

Ervaringen met Pyrogenium

Pyrogenium bevat o.a. verdund gif van de bosmeesterslang (Lachesis). Hierdoor worden de witte bloedcellen in het lichaam actief en remmen ze de beginnende ontsteking af. Ook ruimen ze de ontstekingscellen op.

Bekijk hier alle ervaringen en foto's

oerbalans_0.jpg

Ervaringen met OerBalans

OerBalans is een kruidenvoeder met vitaminen, mineralen, sporenelementen en kruiden die paarden van nature nodig hebben.

Bekijk hier alle ervaringen en foto's!

horse-2031126_1920.jpg

Ervaringen met Colosan

Colosan is een diergeneesmiddel en helpt bij koliek, verstoppingen en gasophoping in de darmen. 

Bekijk hier alle ervaringen en foto's!

eventing-emmeloord-web.jpg

Ervaringen met MagnesiumCitraat

MagnesiumCitraat is dé ondersteuning voor sportpaarden waarbij spieren intensief worden belast. Het bevat 100% puur magnesiumcitraat, wat een belangrijke rol speelt in het spier- en zenuwstelsel. Het zorgt ervoor dat de spieren goed hun werk kunnen doen. Ontspannen na inspanning is van belang voor een gezonde spierfunctie. MagnesiumCitraat vult de behoefte van magnesium aan, bevordert de opname van calcium, ondersteunt het zenuwstelsel en vermindert daardoor spierspanning.  

Bekijk hier alle ervaringen en foto's!

21868000_1965322910373916_1685159694_o.jpg

Ervaringen met LongVitaal

De natuurlijke stoffen zoals brandnetel, zoethoutwortel en anijszaad in LongVitaal versterken de algehele conditie van paarden. De gezondheid van de luchtwegen is bepalend voor de conditie van een paard. LongVitaal versterkt de luchtwegen van paarden en helpt vrijer te ademen voor goede prestaties.

Bekijk alle ervaringen en foto's

ervaring-hoefspray-pro-marijke.jpg

Ervaringen met HoefSpray Pro

HoefSpray Pro zorgt voor sterke en gezonde stralen bij paardenhoeven. Natte bodembedekking, te weinig beweging en een slechte hoefverzorging kunnen de gezondheid van de hoef flink op de proef stellen. HoefSpray Pro brengt de hoefstralen in balans en werkt verzorgend. 

Bekijk hier alle ervaringen en foto's

els-2web.jpg

Ervaringen met SoepelGewricht

SoepelGewricht ondersteunt de gewrichtsfunctie van paarden en helpt bij het soepel houden van gewrichten en gezond kraakbeen. Het geeft extra comfort bij het bewegen, speciaal voor paarden die dit nodig hebben!

Bekijk hier alle ervaringen en foto's!

hoeven.jpg

Ervaringen met Hoef & Pees

Een tekort aan silicium en calcium kan leiden tot verminderde hoefkwaliteit. Hoef & Pees geeft de juiste ondersteuning bij deze tekorten voor een uitstekende hoefkwaliteit, gezonde huid en sterke banden en pezen.

Bekijk hier alle ervaringen en foto's!

els-2-web.jpg

Ervaringen met ProMotion

ProMotion is een gewrichts- en spierlotion die de doorbloeding van spieren, gewrichten en pezen activeert. Doordat de doorbloeding toeneemt worden afvalstoffen, die pijn en zwelling kunnen veroorzaken, sneller afgevoerd waardoor de pijn vermindert. 

Bekijk hier alle ervaringen en foto's!

img_9121-bewerkt.jpg

Ervaringen met CalendulaSpray

CalendulaSpray is een verzorgende spray voor de huid. Dit mag niet ontbreken in je EHBO-kast. Het bevat een aantal werkzame ingrediënten zoals Goudsbloembloesem, het Hamamelisblad en het Salviablad. Deze natuurlijke werkzame stoffen bevorderen het natuurlijk herstel van de huid.

Bekijk hier alle ervaringen en foto's!

laura_zwart_lumen_dylan.jpg

Ervaringen met Immulon

Immulon verhoogt de weerstand bij diarree en luchtweginfecties. Het bevat verdunde Echinacea en Lachesis waardoor het immuunsysteem wordt versterkt. De weerstand tegen virussen en bacteriën neemt hierdoor toe. 

Bekijk hier alle ervaringen!

Zoekveld