Jouw paard & ECOstyle

Natuurlijke diergeneesmiddelen en verzorgingsproducten

In balans door kruiden

Paarden eten van nature een verscheidenheid aan kruiden. Door voldoende micro-organismen en balans in de darmen, halen paarden vele belangrijke voedingsstoffen uit deze kruiden om goed te kunnen functioneren. Paarden krijgen helaas lang niet altijd voldoende variatie in hun voeding en kunnen soms hulp gebruiken, ook bij bepaalde ziektes of aandoeningen. De natuurlijke diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en aanvullende diervoerders van ECOstyle bevatten natuurlijke ingrediënten die elk hun eigen functie hebben. De combinatie van deze ingrediënten maakt onze producten extra effectief voor je paard!

> Bekijk en bestel onze producten in onze webshop
> Ga naar onze verkooppunten

Interessante blogs

Hoe scheer je je paard zonder stress?

In de winter kan het een uitdaging zijn om ervoor te zorgen dat je paard niet in een teddybeer verandert. Sommige paarden kunnen hun warmte slecht kwijt tijdens de training door een dikke wintervacht, waardoor scheren soms een betere keuze is. 

> Hoe zorg je ervoor dat je je paard kunt scheren, zonder dat jullie beide gestresst raken? Wij geven je zes tips!

Het belang van gezonde luchtwegen

Gezonde luchtwegen zijn de basis van een  gezond paard. De gezondheid van de luchtwegen is bepalend voor de conditie van een paard en heeft vanzelfsprekend effect op de prestaties. 

Waarom zijn gezonde luchtwegen zo belangrijk en wat gebeurt er wanneer het lichaam minder zuurstof op kan nemen? Dat lees je in ons nieuwe blog!

Wat je moet weten over koliek bij paarden

Koliek is de verzamelnaam voor verschillende soorten buikpijn bij paarden. Wat zijn de meest voorkomende vormen van koliek, hoe herken je koliek en wat kun je doen als je paard dit heeft? In dit blog vertellen we je meer!

In dit blog vertellen we je meer!

Maak gebruik van de kracht van de natuur...

Waardevolle gebruikerservaringen

Voordat je een product aanschaft is het altijd fijn om reviews over dit product te lezen. Dankzij onze gebruikers en testers van nieuwe producten kunnen we waardevolle gebruikerservaringen met je delen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan onze gebruikerservaringen!

Zelf je ervaring delen? Die horen we natuurlijk graag! Je kunt onze producten bijvoorbeeld beoordelen in de webshop. Je kunt ons natuurlijk ook mailen via agrovet@ecostyle.nl of telefonisch met ons delen via onze infolijn: 0516-432122

Vrijer ademen zonder kuch

"De ademhaling is bij Molly echt een punt van aandacht, waarbij ze in droge periodes ondersteuning kan gebruiken. In de trainingen kan Molly ‘hoog in de adem’ zitten. Al na enkele dagen LongVitaal merkte ik dat ze vrijer ademde en ook de prikkelkuch bij aanvang van het wat intensievere werk bleef weg. Inmiddels is de kuur voorbij en ik ben heel tevreden over LongVitaal." - Marieke de Roos

Verwachtingen overschreden!

"Dankzij SoepelGewricht heb ik de moed en motivatie gekregen om mijn paard aan het werk te zetten na 2 jaar stilstaan. Ik denk er zelfs over na om mijn paard in de sport uit te brengen. SoepelGewricht heeft dus niet aan mijn verwachtingen voldaan, maar ze overschreden!" - Julieke Peersman

Sterkere hoeven zonder scheuren dankzij Hoef & Pees

"Mijn paard Coco had brokkelhoeven, waardoor ijzers niet lang bleven zitten. Na drie maanden Hoef & Pees zijn de hoeven veel minder gescheurd en afgebrokkeld. Daar ben ik zeer tevreden mee, een groot verschil met hoe het was! Doordat zijn hoeven sterker zijn en minder scheuren blijven de ijzers beter zitten!" - Elke van Renssen

Prachtige glanzende vacht

“Mijn tienjarige Lichte Tour-ruin zit altijd spiegelglad in zijn haar, maar afgelopen zomer had hij duidelijk een dikkere vacht. Voeraanpassingen hielpen maar een beetje. Na twee weken OerBalans voeren had hij weer een mooie dunne en prachtig glanzende vacht!“ - Martsje

ECOstyle
Vind jij ons al leuk op Facebook?

Op Facebook lees je al onze nieuwe blogs, informatie over nieuwe producten, maar delen we ook leuke weetjes en geinige filmpjes. Als je gemakkelijk op de hoogte gehouden wilt worden, een vraag hebt of met ons mee wilt discussiëren, vind ons dan leuk! Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe producten en leuke acties!

OerBalans
Proefzakje OerBalans aanvragen

Wil jij weten of jouw paard OerBalans lust? Grote kans dat OerBalans in de smaak valt, maar het is wel fijn om eerst even te kunnen proeven voordat je OerBalans aanschaft.
We hebben daarom een gratis proefzakje van 200 g zodat je paard of pony een aantal dagen kan proeven. Kleine tip: begin met kleine beetjes voeren zodat je paard langzaam aan de smaak kan wennen.