Jouw paard & ECOstyle

Natuurlijke diergeneesmiddelen en verzorgingsproducten

Blogs van ECOstyle

In de natuur hebben paarden een heel gevarieerd dieet. Ze zijn constant op zoek naar allerlei soorten grassen en kruiden, die zorgen voor voldoende vitaminen, mineralen en fytonutriënten. Onze paarden hebben die mogelijkheid meestal niet, maar blijven van nature wel echte kruideneters.

Paarden in de natuur zoeken de hele dag naar tientallen soorten grassen, kruiden bloemen en struiken om te eten. Met name kruidenplanten bevatten veel vezels en biologisch werkzame stoffen uit kruiden (fytonutriënten) die belangrijke verteringsprocessen ondersteunen.

Koliek is de grote vrees van iedere paardeneigenaar. Koliek is vorm van buikpijn en komt op verschillende manieren voor bij paarden. In dit blog lees je hoe je koliek kunt herkennen, wat je kunt doen als je paard koliek heeft en wat de meest voorkomende soorten van koliek zijn.

In balans door kruiden

Paarden eten van nature een verscheidenheid aan kruiden. Door voldoende micro-organismen en balans in de darmen, halen paarden vele belangrijke voedingsstoffen uit deze kruiden om goed te kunnen functioneren. Paarden krijgen helaas lang niet altijd voldoende variatie in hun voeding en kunnen soms hulp gebruiken, ook bij bepaalde ziektes of aandoeningen. De natuurlijke diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en aanvullende diervoerders van ECOstyle bevatten natuurlijke ingrediënten die elk hun eigen functie hebben. De combinatie van deze ingrediënten maakt onze producten extra effectief voor je paard!

> Bekijk en bestel onze producten in onze webshop
> Ga naar onze verkooppunten

Maak gebruik van de kracht van de natuur...

Waardevolle gebruikerservaringen

Voordat je een product aanschaft is het altijd fijn om reviews over dit product te lezen. Dankzij onze gebruikers en testers van nieuwe producten kunnen we waardevolle gebruikerservaringen met je delen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan onze gebruikerservaringen!

Zelf je ervaring delen? Die horen we natuurlijk graag! Je kunt onze producten bijvoorbeeld beoordelen in de webshop. Je kunt ons natuurlijk ook mailen via agrovet@ecostyle.nl of telefonisch met ons delen via onze infolijn: 0516-432122

Vrijer ademen zonder kuch

"De ademhaling is bij Molly echt een punt van aandacht, waarbij ze in droge periodes ondersteuning kan gebruiken. In de trainingen kan Molly ‘hoog in de adem’ zitten. Al na enkele dagen LongVitaal merkte ik dat ze vrijer ademde en ook de prikkelkuch bij aanvang van het wat intensievere werk bleef weg. Inmiddels is de kuur voorbij en ik ben heel tevreden over LongVitaal." - Marieke de Roos

Verwachtingen overschreden!

"Dankzij SoepelGewricht heb ik de moed en motivatie gekregen om mijn paard aan het werk te zetten na 2 jaar stilstaan. Ik denk er zelfs over na om mijn paard in de sport uit te brengen. SoepelGewricht heeft dus niet aan mijn verwachtingen voldaan, maar ze overschreden!" - Julieke Peersman

Sterkere hoeven zonder scheuren dankzij Hoef & Pees

"Mijn paard Coco had brokkelhoeven, waardoor ijzers niet lang bleven zitten. Na drie maanden Hoef & Pees zijn de hoeven veel minder gescheurd en afgebrokkeld. Daar ben ik zeer tevreden mee, een groot verschil met hoe het was! Doordat zijn hoeven sterker zijn en minder scheuren blijven de ijzers beter zitten!" - Elke van Renssen

Prachtige glanzende vacht

“Mijn tienjarige Lichte Tour-ruin zit altijd spiegelglad in zijn haar, maar afgelopen zomer had hij duidelijk een dikkere vacht. Voeraanpassingen hielpen maar een beetje. Na twee weken OerBalans voeren had hij weer een mooie dunne en prachtig glanzende vacht!“ - Martsje

ECOstyle
Vind jij ons al leuk op Facebook?

Op Facebook lees je al onze nieuwe blogs, informatie over nieuwe producten, maar delen we ook leuke weetjes en geinige filmpjes. Als je gemakkelijk op de hoogte gehouden wilt worden, een vraag hebt of met ons mee wilt discussiëren, vind ons dan leuk! Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe producten en leuke acties!

OerBalans
Proefzakje OerBalans aanvragen

Wil jij weten of jouw paard OerBalans lust? Grote kans dat OerBalans in de smaak valt, maar het is wel fijn om eerst even te kunnen proeven voordat je OerBalans aanschaft.
We hebben daarom een proefzakje van 200 g zodat je paard of pony een aantal dagen kan proeven. Je kunt kiezen uit poeder en brok. Kleine tip: begin met kleine beetjes voeren zodat je paard langzaam aan de smaak kan wennen.

Proefzakje DarmBalans
Proefzakje DarmBalans aanvragen

Lijkt DarmBalans je wel wat maar is je paard een kieskeurige eter? Bestel een proefzakje in onze webshop zodat je paard een paar dagen kan proeven.