Jouw paard & ECOstyle

Natuurlijke diergeneesmiddelen en verzorgingsproducten

In balans door kruiden

Paarden eten van nature een verscheidenheid aan kruiden. Door voldoende micro-organismen en balans in de darmen, halen paarden vele belangrijke voedingsstoffen uit deze kruiden om goed te kunnen functioneren. Paarden krijgen helaas lang niet altijd voldoende variatie in hun voeding en kunnen soms hulp gebruiken, ook bij bepaalde ziektes of aandoeningen.

> Lees meer over natuurlijke voeding voor paarden

100% natuurlijk & effectief

ECOstyle heeft 100% natuurlijke diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en aanvullende diervoerders. In alle ECOstyle producten zitten natuurlijke ingrediënten verwerkt die elk hun eigen functie hebben. De combinatie van deze ingrediënten maakt onze producten extra effectief voor je paard.

> Ga naar onze verkooppunten
> Bekijk en bestel onze producten in onze webshop

Natuurlijke diergezondheid

Waardevolle gebruikerservaringen

Voordat je een product aanschaft is het altijd fijn om reviews over dit product te lezen. Dankzij onze gebruikers en testers van nieuwe producten kunnen we waardevolle gebruikerservaringen met je delen. Zo weet je precies hoe onze ECOstyle diergeneesmiddelen en verzorgingsproducten worden toegepast en wat onze gebruikers er van vinden. Nieuwsgierig geworden? Lees dan onze gebruikerservaringen!

Zelf je ervaring delen? Die horen we natuurlijk graag! Je kunt onze producten bijvoorbeeld beoordelen in de webshop. Je kunt ons natuurlijk ook mailen via agrovet@ecostyle.nl of telefonisch met ons delen via onze infolijn: 0516-432122

De eerste appeltjes zijn gespot!

Leonie Veenstra geeft haar KWPN'er Falco sinds september 2016 OerBalans. Het resultaat tot nu toe? "Falco heeft veel minder jeuk, een prachtige glanzende vacht en... op zijn billen zijn de eerste appeltjes gespot! Hij is nog niet helemaal vrij van zijn zomerkriebels, maar het verschil met vorig jaar is al enorm!"

 

Eerste Hulp Bij Koliek

Brenda Koelewijn heeft een fokkerij en hengstenhouderij van shetlandpony’s, mini’s en appaloosa’s. “Dinand had als veulen een zware koliekaanval. Hij was er, zelfs na medicatie, zo slecht aan toe dat we overwogen hem in te laten slapen. We hebben hem toen nogmaals Colosan gegeven en zijn regelmatig met hem gaan lopen en bewegen en het wonder geschiedde. De eerste ontlasting kwam en hij knapte zienderogen op. Dinand is nu een prachtige goedgekeurde hengst!"

Minder jeuk en open plekken

Esther Oostenveld vertelt over OerBalans: ''Na een maand leek het alsof ze minder open plekjes kreeg, minder dik en open. Alsof de huid rustiger werd. Na acht weken had ik het idee dat ze steeds beter in haar vel ging zitten.''

ECOstyle
Vind jij ons al leuk op Facebook?

Op Facebook lees je al onze nieuwe blogs, informatie over nieuwe producten, maar delen we ook leuke weetjes en geinige filmpjes. Als je gemakkelijk op de hoogte gehouden wilt worden, een vraag hebt of met ons mee wilt discussiëren, vind ons dan leuk! Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe producten en leuke acties!

OerBalans
Proefzakje OerBalans aanvragen

Wil jij weten of jouw paard OerBalans lust? Grote kans dat OerBalans in de smaak valt, maar het is wel fijn om eerst even te kunnen proeven voordat je OerBalans aanschaft.
We hebben daarom een gratis proefzakje van 200 g zodat je paard of pony een aantal dagen kan proeven. Kleine tip: begin met kleine beetjes voeren zodat je paard langzaam aan de smaak kan wennen.

Meer weten over...

Vijf tips voor paarden bij tropische temperaturen

Zomerse dagen met tropische temperaturen zijn meestal geen probleem voor paarden. Voldoende schaduw en toegang tot fris drinkwater zijn erg belangrijk bij warm weer. Bij extreem warme temperaturen kan een paard oververhit raken, met uitdroging, sloomheid en zelfs diarree en koliek als gevolg.  

> Hoe zorg je ervoor dat je paard zonder zorgen kan genieten van warm weer? We geven je vijf zomerse tips!

Een gezonde huid komt van binnenuit!

Een prachtig glanzend velletje bij je paard, daar word je toch blij van? Het is een mooie weerspiegeling hoe je paard letterlijk ;-) goed in zijn vel zit. Hoe zorg je ervoor dat je paard een gezonde huid heeft en houdt? Daar kunnen wij je meer over vertellen!

Lees hier ons blog over een gezonde huid, hoe belangrijk voeding is en hoe je je paard kunt helpen bij zomerkriebels.

Acht tips bij zomereczeem

Zomereczeem bij paarden is een flink probleem  en neemt de laatste jaren helaas toe. Naar schatting heeft één op de tien paarden last van zomereczeem. Het is de meestvoorkomende allergie bij paarden en wordt veroorzaakt door een overgevoeligheid voor het speeksel van de Culicoïdes mug, ofwel de Knut.

Benieuwd naar onze acht tips? Je leest ze in ons blog over zomereczeem!