Menu

Werken bij ECOstyle

ECOstyle producten maken het makkelijk om in het dagelijks leven duurzame producten te kiezen voor gezonde bodem, planten en dieren. Voor onze klanten, zowel particulieren als professionals, betekent dit: een plaag, probleem of ziekte effectief bestrijden of voorkómen. Met een goed gevoel vanwege een positief effect op de natuur. 

Het is onze missie samen de natuurlijke balans van plant en dier te herstellen en behouden, zodat we samen met de gebruikers van ECOstyle producten de wereld beter doorgeven aan volgende generaties.

 

ECOstyle Professional zoekt gedreven Accountmanager

Binnen het team sector Groen is door sterke groei de functie van Accountmanager voor regio Zuidwest-Nederland ontstaan. In deze functie ben jij onder andere verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe partners voor ECOstyle Professional. 

Als proactieve, daadkrachtige Accountmanager ga jij de commerciële uitdaging aan om ons marktaandeel verder te laten groeien in Zuidwest-Nederland. In deze rol staat pionieren centraal. Je kunt dan ook zelf invulling geven aan de functie.

NAAR DE VACATURE

ECOstyle zoekt Content Marketeer met social media skills

Voor ons marketing team zijn we op zoek naar een Content Marketeer voor de producten tuin en dier. Iemand die niet alleen onze doelgroepen weet te bereiken, maar ze ook bewust maakt om voor duurzame en natuurlijke alternatieven te kiezen. Je weet als geen ander relevant te communiceren, met de juiste toon en op het juiste moment zodat je onze klanten raakt.

NAAR DE VACATURE

ECOstyle zoekt Field Sales Manager Land- en Tuinbouw

Ben je een ondernemende verkoper en in staat een sterk en onderbouwd verkoopplan voor het portfolio op te zetten? Overtuigend, daadkrachtig en resultaatgericht! Drie belangrijke kerncompetenties voor de nieuwe Field Sales Manager Land- & Tuinbouw bij Ecostyle!

NAAR DE VACATURE