0 Vergelijken
Mieren

Last van mieren in huis, op het terras of mierennesten in het gazon? ECOstyle biedt jou de beste producten om van je mierenplaag af te komen. 

ECOstyle heeft een breed spectrum aan producten om snel van jouw mierenplaag af te komen:

  • Mierenlokdoos voor mieren in huis.
  • Mierenpoeder voor buiten.
  • MierenSpray voor kieren en naden.
  • Lijmband tegen mieren in de boom.
  • Aaltjes om een beginnende mierenplaag te verjagen. Aaltjes zijn microscopisch kleine beestjes en de natuurlijke vijand van mieren. Mieren zijn echter nuttige dieren, ga ze alleen tegen wanneer er echt sprake is van overlast. 

Schade door mieren 

Mieren veroorzaken op verschillende manieren schade. Door het bouwen van nesten onder het terras verzakken de tegels. Ook in het gazon bouwen ze nesten, wat voor kale plekken zorgt. Verder zien we vaak vele zandhoopjes tussen de tegels. Ook in huis kunnen mieren schade veroorzaken. Bestrijd ze op een natuurlijke manier. 

Waarmee bestrijd ik mieren? 

  • Gebruik onze MierenLokdoos en Navulbare Mierenlokdoos voor het effectief verdelgen van mieren in huis, op terras of balkon. De lokdoos heeft een langdurige werking van enkele weken. 
  • Het MierenPoeder is geschikt om mieren te bestrijden: buiten in de tuin, het gazon, op het terras en op het balkon. Het poeder heeft een snelle werking en is eenvoudig in gebruik (strooien of gieten).  
  • Met de MierenSpray (spuitbus en trigger) verdelg je mieren in huis en buiten. De spuitbus heeft een spuitrietje om goed in kieren, naden en nestingangen te spuiten. 
  • Mieren in de boom? Plaats dan een Lijmband. De groene band is behandeld met een speciale lijm en gemaakt van natuurlijke harsen en wassoorten. Het is een natuurlijke barrière waar het ongedierte niet overheen komt.

Hoe verjaag ik mieren? 

Buiten verjaag je mieren met aaltjes. Aaltjes zijn microscopisch kleine wormpjes. Mieren tolereren de aaltjes niet, waardoor de mieren zich verplaatsen. Let op: met aaltjes bestrijd je de mieren niet, het helpt wel om ze te verjagen.

Hoe voorkom ik mieren? 

De mieren in huis komen af op voedselresten. Zorg ervoor dat kruimels, broodbakjes en vieze afwas opgeruimd is. Maak kieren en gaatjes dicht, ze doen namelijk alles om binnen te komen. Voor buiten geldt ook, zorg dat afvalbakken goed dicht zitten.

Weetje: Bladluizen en mieren leven veel samen. Bestrijd je bladluizen? Dan heb je ook minder last van mieren. 

Aanbevolen PRODUCTEN
€ 21,95
€ 9,95
€ 7,95
€ 12,95