0 Vergelijken
Katten

Wil jij geen katten in je tuin? ECOstyle biedt jou de juiste oplossingen voor het 100% natuurlijk verjagen van katten in je tuin. De natuurlijke korrels van KattenSchrik weren katten op basis van geur.

Overlast door katten

Katten hebben een ruim leefgebied en beperken zich niet tot je eigen achtertuin. Naast dat ze op vogels jagen, wordt het poepen in de tuin en in zandbakken als de grootste overlast gezien. 

  • Waarmee verjaag ik katten? 
  • Zijn katten schadelijk voor mijn planten? 
  • Tips om katten in je tuin te voorkomen 

Waarmee verjaag ik katten? 

Katten van anderen zie je liever niet in je tuin. Vooral in de maanden dat je lekker buiten zit of in de tuin bezig bent, ervaar je de grootste overlast. Onze KattenSchrik is een natuurlijke strooikorrel met geur waar katten een hekel aan hebben. Het voorkomt dat katten hun territorium afbakenen en maakt bestaande territoria onaantrekkelijk waardoor deze worden gemeden. Binnen twee weken betreden de katten dit gebied niet meer. KattenSchrik wordt toegepast in de sier- en moestuin en op plaatsen die veel door katten worden bezocht, zoals vogelvoederplaatsen en losgemaakte tuingrond. De korrels zijn 100% natuurlijk en waterbestendig. 

Zijn katten schadelijk voor mijn planten? 

Katten zijn niet direct schadelijk voor planten. Maar door het rennen en graven in de tuin kunnen planten wel beschadigen. Heb je zelf geen kat? Verjaag ze 100% natuurlijk en zonder gif met ECOstyle producten. 

Tips om katten in je tuin te voorkomen 

  • Plant veel bodembedekkers en zorg voor een goed aangedrukte grond. Katten houden van losse (zand)grond, omdat ze hier makkelijk hun behoeften in kunnen doen.
  • Katten hebben een hekel aan de geur van bepaalde planten, zoals de geranium of de citroenverbena.
  • Bevestig gaas onderin je haag of bovenop de schutting. Katten komen er dan moeilijker langs.
  • Plaats een deksel op de zandbak.
  • Zit je zomers buiten, hou dan eventueel een plantenspuit bij de hand.

Aanbevolen PRODUCTEN
€ 8,95
€ 61,95
€ 64,95
€ 37,95