0 Vergelijken
Huisvliegen

Vind jij dat ook zo vervelend? Van die zwarte vliegen in huis? Vooral bij warm weer zijn ze aanwezig in huis. ECOstyle biedt jou de beste oplossing voor het 100% ecologisch bestrijden van vliegen in huis.​

Last van vliegen in huis? Kies de beste producten van ECOstyle 

Met onze Ongedierte & Wespen Spray bestrijd je op een natuurlijke manier de vliegen. Deze spray is op basis van natuur pyrethrum. Een groep natuurlijke stoffen die naast muggen ook effectief pissebedden, zilvervisjes en wespen bestrijden. De spray heeft een snelle en lange werking (tot 2 weken) en 100% natuurlijke, werkzame stoffen. ECOstyle heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bestrijd daarom alleen waar nodig. 

Waarom zoveel vliegen in huis?

Huisvliegen ruiken heel goed en komen dus op de geur van voedsel af. Ook komen ze, bij schemering, op het licht af. Verder houden ze van warme luchtstromen, die voornamelijk in woningen te vinden zijn.

Last van vliegen tijdens een barbecue (bbq)?

Zul je net zien, zit je lekker te barbecuen zitten er allemaal vliegen op je voedsel. Voorkom dat vliegen uw bbq verpesten en gebruik VliegWeg van ECOstyle. De VliegWeg is een milieuvriendelijke ventilator om vliegen uit de buurt te houden van voedsel. De roterende bladeren zorgen voor een glinstering en een zachte windstroom waardoor vliegen niet in de buurt komen.

Tips om vliegen te voorkomen 

  • Hou deuren en ramen zoveel mogelijk dicht. Of plaats horren voor ramen en deuren.
  • Laat geen etensresten staan, zonder voedsel is er voor vliegen weinig te halen.
  • Huisvliegen hebben een hekel aan de sterke geur van azijn, kruidnagel, citroen of basilicum. Zet een bakje met een van deze producten in bijvoorbeeld bij een deur of open raam.

Aanbevolen PRODUCTEN
€ 13,99
€ 4,99
€ 4,99
€ 12,95