Logistiek medewerker webshop

Ben jij vanaf maart tot en met juni/juli 2019 een wisselend aantal uren per dag beschikbaar voor het verwerken van webshoporders en ben jij nauwkeurig en zorgvuldig in je werk? Dan is ECOstyle op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Voor de afdeling Logistiek zijn wij op zoek naar een flexibele inzetbare medewerker, die tijdens de piekperiode van maart tot en met juni/juli 2019 de webshoporders verzendt vanuit het magazijn van ECOstyle in Oosterwolde. De functie omvat het verzamelen en verzenden van webshoporders, schoonmaak –en verpakkingswerkzaamheden. Na een korte inwerkperiode ga je zelfstandig aan het werk om de orders te scannen en brievenbuspakketjes tijdig met de pakketdienst te kunnen laten versturen.

Wie ben jij:

  • jij bent elke dag flexibel beschikbaar tot in elk geval 14.00 uur met uitzondering van de weekenden en feestdagen.
  • jij bent nauwkeurig en zorgvuldig in je werk, zodat de webshopbestellingen tijdig en op het juiste adres bezorgd kunnen worden.
  • jij hebt vanaf maart tot en met juni/juli geen vakanties gepland.
  • jij woont in of in de buurt van Oosterwolde.

Dit bieden wij jou:

  • een arbeidscontract voor bepaalde tijd bij ECOstyle;
  • een flexibel aantal uren dat varieert van ca. 1 tot 4 per dag, dus totaal ca. 8 à 10 uren/week; als er veel webshopbestellingen zijn, begin je bijvoorbeeld om 10.00 uur en zijn er niet zoveel bestellingen, dan kun je om 13.00 uur beginnen. Dit wordt van dag tot dag in gezamenlijk overleg bepaald.
  • een leuke, zelfstandige (bij)baan binnen het logistieke team van ca. 10 medewerkers.
  • uurvergoeding in overleg.

Meer informatie?

Voor meer informatie over ECOstyle kun je op de website van ECOstyle kijken.

Wil je meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Francisca Smeenge of met de receptie van ECOstyle via T: 0516-432122 / per email f.smeenge@ecostyle.nl

Solliciteren?

Voldoe jij aan de bovengenoemde punten én ben jij op korte termijn beschikbaar? Dan ontvangen we graag vóór 15 maart aanstaande van jou een korte motivatiebrief en CV via het mailadres  f.smeenge@ecostyle.nl.

Zoekveld