U bent hier

Wanneer is een kat eigenlijk een senior?

Wanneer stap je over op SENIOR volledige kattenvoeding

Wij steken dat wat anders in...

Er worden verschillende leeftijden genoemd waarop een kat senior zou zijn. Wij steken dat wat anders in. We koppelen het niet aan een leeftijd, maar aan het gedrag van de kat. Wanneer een oudere kat meer gaat slapen, luier of strammer wordt en minder graag beweegt, dan noemen wij het een senior.

Dan wordt het tijd om over te stappen op senior kattenvoeding, die de kat extra vitaliteit biedt!

SENIOR kattenvoeding

Als de kat aan de buitenkant door zijn gedrag laat zien dat hij ouder wordt, dan gebeurt er ook het  één en ander binnenin het kattenlichaam. Namelijk, de spijsvertering en de organen gaan trager werken. 

ECOstyle kattenvoeding bevat goed verteerbare ingrediënten die spijsvertering, organen en klieren optimaal aan het werk zetten. Bijkomstig voordeel is dat haarballen worden voorkomen; de voeding bevat vezels en kruiden die er voor zorgen dat de haren op de natuurlijke manier het kattenlichaam verlaten.

De zalmolie en prebiotica zorgen daarnaast voor extra gezondheid en  een evenwichtige darmflora. Zo blijft de kat nog een lange tijd fit en gezond. Van veel baasjes horen wij dat de kat vrolijker en actiever wordt door ECOstyle SENIOR kattenvoeding.

Auteur: Marjan Oosterkamp, ECOstyle KENNISHUIS   marjan-oosterkamp.png

Zoekveld