U bent hier

Vlees voor de kat

Brokjes, vlees of beide?

De ene kattenbezitter geeft de kat graag brokjes, een ander graag vlees. Weer een ander combineert beide tot een afwisselend kattenmenu.  Naast diverse varianten brokjes heeft ECOstyle nu ook vlees voor de kat. 

Maar wat is nu het beste, brokjes of vlees? En kun je beide combineren of zelfs mengen?  Dat hangt eigenlijk af van de voorkeur van de kat of zijn baasje. Zowel brokjes als vlees hebben hun voordelen.

Voordeel ECOstyle brokjes...

  • Gezond en vol vezels en gezondheid. Krokant, kat kauwt goed; is goed voor het gebit en tegen tandsteen.
  • Kruiden: naast de positieve invloed op de gezondheid van de kat nodigen kruiden uit tot beter drinken. De kruidenreceptuur in de brokjes bevat meer soorten kruiden dan het aantal kruiden in het vlees.
  • De CARE brokjes helpen bij de ondersteuning van een slechte huid en vacht. Ook reageren katten die overgeven of last van diarree hebben er vaak goed op. CARE geeft balans in de spijsvertering, wat ook doorwerkt in de blaasgezondheid.
  • Voorkomen haarballen. De brokjes bevatten flink wat vezels, waardoor de haren op de natuurlijke manier het lichaam verlaten.

Voordeel ECOstyle vlees voor de kat...

  • bevat meer vocht dan droogvoer. Katten drinken soms slecht, waardoor vlees positief kan bijdragen aan de hoeveelheid vocht die de kat tijdens het eten binnenkrijgt.
  • Er is een speciale dieetvariant voor problemen met blaasgruis en de spieren en gewrichten

Kortom; brokjes en vlees gebruiken apart van elkaar of ter afwisseling is beide prima.  Ook het vlees door de brokjes mengen is geen probleem. Beide worden zeer smakelijk gevonden, aan de kat (en jou) de keuze!

Auteur: Marjan Oosterkamp, ECOstyle KENNISHUIS   marjan-oosterkamp.png 

ECOstyle SPIEREN + GEWRICHTEN vleesvoeding
ECOstyle SPIEREN + GEWRICHTEN vleesvoeding

De kat kan, vooral als hij wat ouder wordt, last krijgen van zijn spieren en gewrichten. Hij beweegt dan moeilijker en minder graag. Hij slaapt en luiert een groot deel van de dag, want dan heeft hij minder pijn. Zijn gedrag verandert, hij heeft er echt last van. Dat is niet leuk en ook niet wat we willen voor onze lieve huisgenoot!

ECOstyle BLAASGRUIS vleesvoeding
ECOstyle BLAASGRUIS vleesvoeding

Heeft jouw kat ook last van blaasgruis? Nu is er Blaasgruis vlees voor de kat. Naast de kruiden bevat deze voeding ook nog andere unieke stoffen die hun werking hebben op het probleemgebied. Samen zorgen zij voor een effectieve werking tegen het blaasgruisprobleem.

ECOstyle KIP vleesvoeding
ECOstyle KIP vleesvoeding

De ene kattenbezitter geeft de kat graag brokjes, een ander graag vlees. Weer een ander combineert beide tot een afwisselend kattenmenu. Naast diverse varianten brokjes heeft ECOstyle nu ook vlees voor de kat. Duurzaam verpakt in blik en o zo lekker! 

ECOstyle RUND vleesvoeding
ECOstyle RUND vleesvoeding

Rund kattenvoeding is een volledige voeding voor de kat. Het is samengesteld uit diverse ingrediënten, waarbij het vleesgehalte hoog is.  Het vlees is van topkwaliteit en heeft een mooie structuur.  Het is natuurlijk en geschikt voor alle rassen.

ECOstyle ZALM vleesvoeding
ECOstyle ZALM vleesvoeding

ZALM vlees voor de kat is samengesteld uit verse ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Pas daarna wordt het blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitamines en mineralen te behouden. Mogelijke aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen het vlees niet aantasten.

Zoekveld