U bent hier

Onze kruiden in kattenvoer

Wij voegen kruiden toe!

Kruiden in kattenvoer van ECOstyle

Wij voegen kruiden toe

ECOstyle voegt kruiden en andere werkzame onderdelen van planten (zoals zaden) toe ter ondersteuning van de spijsvertering en organen als lever en nieren. Een aangepast mineralengehalte ondersteunt een gezonde nierfunctie en voorkomt het neerslaan van kristallen (blaasgruis) in de urine.

Kattenvoeding vaak te eenzijdig

Kattenvoeding is in veel gevallen eenzijdig samengesteld (‘kip & rijst’) en (daardoor) te licht verteerbaar. Hierdoor gaat de voedselbrok in een veel te hoog tempo door het korte darmstelsel van de kat. De verteringssappen krijgen niet de kans zich goed te mengen met de voedselbrok, de voeding zal niet goed verteren.

Onvolledige vertering leidt tot het ontstaan en de opname van gifstoffen in het lichaam. Organen als lever en nieren, die verantwoordelijk zijn voor respectievelijk het afbreken en afvoeren van deze reststoffen, zullen op een gegeven moment overbelast raken.

De gifstoffen gaan zich steeds meer ophopen en zullen uiteindelijk gezondheidsproblemen gaan veroorzaken.

Kattenvoeding van ECOstyle

ECOstyle kattenvoeding heeft alles waar de kat behoefte aan heeft! Veel verschillende bronnen van dierlijke eiwitten en vetten (kip, rund, vis). Maar ook plantaardige ingrediënten, zoals granen, kruiden, algen en gisten, maken onderdeel uit van onze kattenvoeding.

De plantaardige ingrediënten zijn leveranciers van o.a. zetmeel, eiwitten, vitaminen, mineralen, sporenelementen en werkzame stoffen. De plantaardige bestanddelen van onze kattenvoeding zijn zodanig voorbewerkt dat deze voedingsstoffen ook volledig door de kat kunnen worden benut. De ruwe celstof uit o.a. de granen stimuleert de darmwerking.

Van kitten tot seniorkat, met ECOstyle kattenvoeding wordt het spijsverteringstelsel maximaal uitgedaagd om het voedsel goed te verteren en blijft uw kat in optimale conditie!

ECOstyle kattenvoeding op een rij

Onze voeding en probleemoplossers

Aan de basis van alle ECOstyle-producten ligt het principe om de natuurlijke processen van het voeden van het dier niet te verstoren, maar uitsluitend te versterken. Een natuurlijk proces dat bij een juiste voeding als een “organische kringloop” volledig in balans is.

Wij zijn ervan overtuigd dat de spijsvertering van je kat doorgaans moet worden uitgedaagd om een optimale vertering van het voedsel te realiseren. Dit doen wij door een natuurlijke voeding aan te bieden die we verrijkt hebben met kruiden.

Deze kruiden stimuleren aanmaak van onder andere spijsverteringssappen, die bijdragen aan een goede vertering. Elk product heeft zijn eigen receptuur, afgestemd op het probleem of de levensfase van de kat.

CARE volledige kattenvoer
CARE volledige kattenvoer
  • volledige voeding voor extra zorg
  • voor een optimale gezondheid
  • bij gevoelige blaas, nieren, huid en vacht
  • met speciale kruiden
  • voorkomt haarballen

Meer lezen over CARE

ECOstyle BLAASGRUIS vleesvoeding
BLAASGRUIS vleesvoeding
  • dieetvoeding tegen blaasgruis
  • voor een levenslustige en vitale kat
  • voorkomt haarballen
  • met speciale kruiden en prebiotica
  • geen toevoegingsmiddelen

Meer lezen over BLAASGRUIS

Zoekveld