U bent hier

Goede zorg voor jouw kat

Natuurlijk doe je er alles voor om het jouw kat naar de zin te maken!

Natuurlijk doe je er alles voor om het jouw kat naar de zin te maken. Een lekker plekje om te slapen, speeltjes, beweging, aandacht, schoon water. Goede voeding is net zo goed belangrijk.

In de ogen van ECOstyle bevat goede voeding een breed scala aan ingrediënten, meerdere soorten vlees en diverse, goed verteerbare, dierlijke en plantaardige eiwitbronnen, granen en andere natuurlijke grondstoffen, zoals kruiden.

Dat is heel bewust. Voldoet voeding aan deze punten dan wordt de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Er ontstaan geen eiwitreststoffen waar de kat last van kan krijgen.

De natuurlijke voeding van ECOstyle bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. 

En natuurlijk is de ECOstyle diervoeding dierproefvrij!

 

care-kattenvoeding-ecostyle-pol.png

CARE kattenvoeding ondersteunt actief de spijsvertering en de werking van de organen. Het verhoogt de vitaliteit van je huisdier en is goed voor blaas, nieren, huid of vacht. De kat glanst, is actief en heeft volop energie. ECOstyle CARE, voor een gezond kattenleven!

CARE  kattenvoeding van ECOstyle bevat  alles wat een kat nodig heeft en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Voor een goede gezondheid van de kat is een  actieve, goed werkende spijsvertering onmisbaar. De goed verteerbare ingrediënten in CARE kattenvoeding ondersteunt een actieve spijsvertering en goed werkende klieren.

Door de vezels in de voeding verlaten de kattenharen op een natuurlijke manier het lichaam. De zalmolie heeft een gunstige invloed op de gezondheid en prebiotica zijn goed voor een evenwichtige darmflora. CARE geeft extra ondersteuning!

Wist jij dit al over onze kattenvoeding?

cijfer-1.png

TIP 1

 

Kattenvoeding KIP, ZALM en RUND kun je zowel aan de volwassen kat als kitten geven. Vreemd? Nee hoor! De voeding bevat alles om de kitten gezond op te laten groeien en heeft geen urine verzurende ingrediënten.

 

De kruiden helpen mee aan een goede spijsvertering, goed werkende organen en een gezonde darmflora . De vorm van het brokje is ook voor de kitten handig en goed te behappen. En moet hij er eerst nog even aan wennen?

 

Week de brokjes dan een tijdje even voor in lauw water.  Kleine moeite, veel plezier! En de volwassen kat? Hij geniet van een actief en gezond kattenleven.

 

cijfer-2.png

TIP 2

Wij vinden dat een kat pas senior is als hij zich ook zo gaat gedragen. De kat wordt trager en  beweegt minder graag en  hij vindt het heerlijk om veel en lang te slapen. Dan pas hoef je over te stappen naar de speciale SENIOR kattenvoeding.

 

Bij de ene kat is dat eerder dan bij een andere. Jij kent zelf je kat het beste en zult het moment vast herkennen. Wij horen van veel baasjes terug dat de kat opfleurt van de SENIOR kattenvoeding; vaak wordt hij weer actiever, fitter en vrolijker!

cijfer-3.png

TIP 3

 

De vorm van de kattenvoeding is een soort driehoekje. Hier hebben wij bewust voor gekozen. Het brokje is goed hanteerbaar door zowel kleinere als grotere katten en door de vorm gaat de kat goed kauwen.

 

En dat is voor zowel  de spijsvertering (die heel kort en gevoelig is bij de kat) als tegen tandsteen een goede zaak!

Vraag en antwoord

Zoekveld