U bent hier

Dieetvoeding voor je kat

Probleem opgelost!

Een vrolijke en actieve kat, dat hebben we graag. Als een kat goed in zijn vel zit zie je dat aan de buitenkant en in zijn gedrag terug. Diverse problemen, waaronder met de huid en vacht, het bewegen, de spijsvertering of het gewicht, kunnen de kat echter behoorlijk uit balans brengen. Speciaal voor die katten is er ECOstyle dieetvoeding, wat speciaal is ontwikkeld voor dieren waarvan de spijsvertering of het metabolisme is verstoord.  

Natuurlijke probleemoplossers

BLAASGRUIS dieetvoeding
SPIEREN + GEWRICHTEN dieetvoeding
HUID + VACHT dieetvoeding
OVERGEWICHT dieetvoeding
 

BLAASGRUIS

Voor een goed werkende blaas

HUID + VACHT

Je kat lekker z'n vel

OVERGEWICHT

Voor een gezond gewicht

SPIEREN + GEWRICHTEN

Voor een soepele kat 

Bestel eenvoudig een proefzakje ECOstyle volledige kattenvoeding

Is uw kat uit zijn doen? Speelt hij bijvoorbeeld minder of beweegt hij moeilijk? Heeft hij problemen of pijn bij het plassen? Problemen met de huid en vacht, bewegen, spijsvertering of gewicht, brengen uw kat behoorlijk uit balans.

Uw kat weer in balans

Daarom is er ECOstyle dieetvoeding, speciaal ontwikkeld voor katten waarvan de spijsvertering of het metabolisme is verstoord. De volledige kattenvoeding helpt bijvoorbeeld bij blaasgruis, overgewicht, jeuk en artrose.

Proefzakje bestellen

Bestel eenvoudig een proefzakje ECOstyle volledige kattenvoeding.

BLAASGRUIS
Voorkom en verminder blaasgruis

Help uw kat af van pijn en onrust. De speciale BLAASGRUIS kattenvoeding van ECOstyle helpt al aanwezig blaasgruis (struviet) te verminderen en voorkomt de vorming van blaasgruis door de urinverzurende werking. 

Laat uw kat weer bewegen met plezier

Heeft uw kat pijn bij bewegen en wordt hij steeds stijver? De speciale ingrediënten in SPIEREN + GEWRICHTEN ondersteunen de gewrichten bij slijtage (osteoartritis) en dragen bij aan een blijvende mobiliteit. 

Heeft uw kat een slechte huid of vacht?

Een doffe vacht, kale plekken en een rode huid komen veel voor bij katten. De speciale HUID + VACHT voeding van ECOstyle heeft goed verteerbare ingrediënten. Het ondersteunt de spijsvertering en daarmee de huid.

Hoe krijgt uw kat een gezond gewicht?

Lijkt uw kat lusteloos en is hij aan de zware kant? ECOstyle's dieetvoeding OVERGEWICHT stimuleert afvallen en zorgt voor een verzadigd gevoel. Zonder verlies van spiermassa.

VITAALVLEES  dieetvoeding - Speciaal voor de kat met gezondheidsproblemen is er, net zoals bij de kattenbrokjes, in 4 varianten: BLAASGRUISSPIEREN + GEWRICHTENOVERGEWICHTHUID + VACHT.

Zoekveld