U bent hier

Onze visie op kattenvoeding

Met de kracht van de natuur!

Onze visie op kattenvoeding

Een eigen wijze

Aan de basis van alle ECOstyle-producten ligt het principe om de natuurlijke processen van het voeden van het dier niet te verstoren, maar uitsluitend te versterken. Een natuurlijk proces dat bij een juiste voeding als een “organische kringloop” volledig in balans is.

Wij zijn ervan overtuigd dat de spijsvertering van je kat doorgaans moet worden uitgedaagd om een optimale vertering van het voedsel te realiseren. Dit doen wij door een natuurlijke voeding aan te bieden die we verrijkt hebben met kruiden.

Deze kruiden stimuleren aanmaak van onder andere spijsverteringssappen, die bijdragen aan een goede vertering. Elk product heeft zijn eigen receptuur, afgestemd op het probleem of de levensfase van de hond.

CARE kattenvoer Volledige voeding voor extra zorg!
CARE

Volledige voeding voor extra zorg!

Meer lezen over CARE

SENIOR Kattenbrokken voor de oudere kat
SENIOR

Kattenbrokken voor de oudere kat!

Meer lezen over SENIOR

KIP
KIP

Voorkomt haarballen!

Meer lezen over KIP

RUND
RUND

Voor een levenslustige en vitale kat!

Meer lezen over RUND

ZALM
ZALM

Met speciale kruiden en prebiotica!

Meer lezen over ZALM

 

Ons verhaal in stukjes...

Onze kruiden in kattenvoer

ECOstyle voegt kruiden en andere werkzame onderdelen van planten (zoals zaden) toe ter ondersteuning van de spijsvertering en organen als lever en nieren. Een aangepast mineralengehalte ondersteunt een gezonde nierfunctie en voorkomt het neerslaan van kristallen (blaasgruis) in de urine.

voedselallergie of voedingsintolerantie
Voedselallergie of -intolerantie?

Jeuk? Of vachtproblemen? Tijd voor een bezoek aan de dierenarts. De dierenarts constateert, dat jouw dier een voedselovergevoeligheid heeft. Je krijgt hypoallergeen dieet voer voor jouw kat voorgeschreven.

Spijsvertering & stofwisseling van de kat
Spijsvertering & stofwisseling van de kat

Een goede conditie begint bij een goede voeding. Aan de basis van alle voedingsproducten van ECOstyle ligt het principe om de natuurlijke processen van het voeden van de kat niet te verstoren, maar uitsluitend te versterken. Dat is onze filosofie, dat is ons geloof in een gezond, vitaal en gelukkig huisdier.

Granen, waarom wel!
Granen, waarom wel!

Er is een duidelijke trend in de markt naar ‘granenvrij’ honden en kattenvoer. ECOstyle honden- en kattenvoer bevat wel granen. ECOstyle kiest heel bewust voor honden- en kattenvoer met granen!

Vraag en antwoord

Zoekveld